Tothom ho sap. El calci en el cos humà és la matèria primera bàsica per al desenvolupament dels ossos i afecta directament l'alçada humana. Al mateix temps, el calci té altres funcions fisiològiques importants en el cos. Així que avui, l'editor us portarà a buscar maneres de promoure l'absorció de calci per ajudar a tothom a tenir un cos més sa. Els experts assenyalen que per estudiar mètodes per afavorir l'absorció de calci, primer hem de conèixer els principals factors que afecten l'absorció de calci. (1) La vitamina D pot promoure l'absorció de calci i fòsfor als intestins. Els aliments rics en vitamina D inclouen l'oli de fetge de bacallà, el rovell d'ou, la mantega, el fetge, la llet, etc. Els aliments vegetals gairebé no contenen vitamina D. La pell humana conté 7-deshidrocolesterol, que es converteix en vitamina D després de l'exposició als raigs ultraviolats o a la llum solar. (2) La lactosa pot promoure l'absorció de calci. Com que la lactosa i el calci formen un complex soluble de baix pes molecular, que afavoreix l'absorció de calci, la lactosa pot augmentar la taxa d'absorció de calci a l'intestí prim. (3) El subministrament adequat de proteïnes en la dieta és beneficiós per a l'absorció de calci. Després de digerir-se i descompondre la proteïna en aminoàcids, especialment lisina i arginina, forma sals de calci solubles amb el calci, facilitant així l'absorció de calci. (4) Una relació calci-fòsfor adequada pot promoure l'absorció de calci. En general, es creu que una proporció de calci a fòsfor de 2:1 és beneficiosa per a l'absorció de calci. Alguns nutricionistes recomanen que la proporció calci-fòsfor en la infància sigui d'1,5:1, i després d'un any, la proporció calci-fòsfor s'ha de mantenir en 1:1. Els experiments amb animals han demostrat que quan la relació calci-fòsfor és inferior a 1:2, augmenta la dissolució i l'alliberament de calci dels ossos, cosa que pot provocar osteoporosi en casos greus. (5) La lisina, l'arginina, el triptòfan, etc. poden augmentar l'absorció de calci, especialment la lisina. Els aminoàcids poden formar sals de calci d'absorció fàcil amb el calci, de manera que una quantitat adequada de proteïnes a la dieta pot augmentar la taxa d'absorció de calci per l'intestí prim, però la ingesta excessiva de proteïnes augmentarà l'excreció urinària de calci. (6) El fitat, la cel·lulosa, l'àcid urònic, l'alginat de sodi i l'àcid oxàlic poden reduir l'absorció de calci. Tots estan presents en els aliments comuns i poden formar sals amb el calci que no s'absorbeixen fàcilment. El calci dels aliments rics en àcid oxàlic, com els espinacs, els espinacs d'aigua i l'amarant, és difícil d'absorbir i afecta l'absorció del calci d'altres aliments al tracte gastrointestinal. (7) La ingesta excessiva de greixos o una mala absorció de greixos poden provocar un excés d'àcids grassos lliures, que es combinen amb el calci per formar sabons de calci insolubles i s'excreten a les femtes. La necessitat de calci del cos humà es pot obtenir a través dels aliments, però el procés d'absorció de calci en el cos es veurà afectat per molts altres factors. Per exemple, l'estat del calci i la vitamina D en el cos realment afectarà l'absorció de calci del cos. Els productes lactis tenen un alt contingut de calci. |
<<: Quina és la raó de l'augment de la textura del pulmó inferior dret?
>>: Per què em sento marejat després de despertar-me?
La membrana sinovial es troba principalment a les...
La maltosa és un aliment produït per la fermentac...
Què és el lloc web de Sanrio? Sanrio Co., Ltd. és ...
El mal de cap neuròtic vascular és un tipus de ma...
Què és GHBass & Co.? GHBass&Co. és una mar...
Sovint escolto gent que es queixa que torna a ten...
En circumstàncies normals, és normal fer una evac...
Moltes persones a la vida han experimentat proble...
Les hemorroides trombosades són un tipus d'he...
Per a molts pacients amb càncer, la radioteràpia ...
Crec que tothom ha d'haver sentit a parlar d&...
La tuberculosi és una malaltia infecciosa molt gr...
Què és el lloc web de Principal Financial Group? P...
El coeficient intel·lectual de cadascú és diferen...
Per nodrir el ronyó i enfortir la melsa, s'ha...