En general, a l'estiu, el sagú és popular a les botigues de te amb llet. És una beguda suau i tendre i té un molt bon sabor. Ara es combina amb alguns aliments que tenen finalitats de conservació de la salut fitness, i també pot millorar millor el físic de les persones. Introducció al coneixement del sagú : el sagú, també conegut com a sagú, s'elabora més tradicionalment amb midó extret de la medul·la de la palmera de sagú i processat manualment a les zones costaneres com Guangdong, també s'anomena arròs de la vall de sorra i arròs d'arc de sorra. El sagú es produeix a les illes del Pacífic Sud. S'elabora a partir de la medul·la de la planta de palma sagú mitjançant el mètode de producció de midó normal, que implica un procés de trituració, tamisat, esbandida repetida, precipitació i assecat. Quan el midó s'asseca mig, s'agita en grans fins i després es torna a assecar per convertir-se en arròs sagú. El de textura blanca pura es diu Zhenzhu Sago, que és blanc, suau i ric en nutrició. Aquests grans secs i amb midó s'elaboren amb la palma de sagú de l'Extrem Orient (Me-troxylou sagu s'afegeix als budins de llet com a aliment per als malalts i també es poden utilitzar com a ingredient de cuina, especialment en plats nòrdics com la sopa de sagú danesa). Anàlisi nutricional de sagú: el sagú té els efectes d'enfortir la melsa, nodrir els pulmons i resoldre la flema. Pot tractar la melsa i l'estómac febles i la indigestió. Informació addicional sobre Sago : La palma de sagú es produeix principalment a les zones subtropicals. És un arbre perenne de la família de les palmeres. La planta madura fa uns 10-20 metres d'alçada. Per tant, sovint es veuen les paraules "autènticament importat de Tailàndia" a les bosses d'envasos de sagú que es venen al mercat. Això és realment per recordar a tothom que aquest sagú és d'excel·lent qualitat i és realment de primer nivell. La tapioca ve en diferents mides, i les que sovint veieu al mercat són les una mica més petites. De fet, les perles de tapioca de gra gran també són un ingredient molt utilitzat, però sovint la gent no les considera perles de tapioca. Per exemple, les "perles" del te de bombolles també són una mena de perles de tapioca. També hi ha "perles" de diversos sabors, com ara xocolata o diferents sabors de fruita, que s'obtenen afegint-hi altres coses. Els estàndards per a unes bones perles de tapioca : color blanc, superfície llisa i rodona, dures però no trencades, poc blanques després de la cocció, bona transparència i duresa quan es masteguen. Sago és adequat per a la població general: És apte per a persones amb constitució feble, aquelles que es recuperen d'una malaltia postpart, aquelles que pateixen indigestió, fatiga i debilitat és apta per a persones que pateixen deficiència pulmonar, tuberculosi, tuberculosi pulmonar i tos; Les persones amb diabetis han d'evitar menjar-ne. |
<<: Aplicar oli d'oliva provoca un bronzejat?
>>: Es pot utilitzar l'oli d'oliva a la cara dels nadons?
Pel que fa a l'arròs amb aigua rentada, bàsic...
L'herpes és una malaltia de la pell comuna a ...
Què és Israel Discount Bank? Israel Discount Bank ...
Actualment, els tractaments per al càncer són gen...
Hem d'aprendre a cuidar bé les nostres dents ...
Què és el lloc web de la European Airlines Allianc...
En comparació amb els mosquits, l'arribada de...
El cor és l'òrgan més important del nostre co...
Què és Freebies Booth? Freebies Booth és un lloc d...
A vegades sentim gana, en general, és un símptoma...
Normalment, quan sortim a menjar crancs, ja estan...
La calcificació i la regurgitació de la vàlvula a...
L'aparició de càlculs renals no és casual, si...
El cabell prim és un problema preocupant per a no...
Si la teva boca té un gust amarg, el més probable...