Quins són els còctels d'aperitiu?

Quins són els còctels d'aperitiu?

L'aperitiu, també conegut com a vi abans del sopar, està pensat per estimular la gana abans d'un àpat. Els aperitius es van originar als països occidentals, especialment a Itàlia i França, on es prenen molt seriosament i es serveixen a les reunions familiars. Ara, els aperitius també se serveixen en algunes grans reunions del meu país. Aleshores, quins són els còctels d'aperitiu?

Hi ha molts tipus de vins aptes per a l'aperitiu. La majoria dels aperitius tradicionals són el vermut, els amargs i el vi d'anís. La majoria d'aquests vins s'afegeixen espècies o alguns ingredients vegetals per augmentar el sabor del vi. La majoria dels aperitius moderns són vins de mescla, utilitzant vi o licors com a base, amb l'addició d'infusions de materials vegetals o afegint aquests materials durant la destil·lació.

【Nom xinès】:Aperitiu

【Nom anglès】:Còctel d'aperitiu

[Ingredients]: 1/2 ginebra picant, 1/4 diopignan, 1/4 suc de taronja

[Preparació]: (1) Aboqueu tots els ingredients en una coctelera i agiteu (2) Aboqueu el vi agitat en una copa de còctel.

[Explicació detallada]: com el nom significa literalment, l'aperitiu és el vi que es beu abans d'un àpat per augmentar la gana. La traducció francesa del nom del vi a l'anglès és Appetizer. Com tothom sap, aquesta beguda és un còctel begut abans de sopar.

Diupignane és un aperitiu a base de vi francès amb quinina afegida. Com que s'afegeix quinina a aquest vi, el suc de taronja afegit té un fort sabor àcid, fent que el vi sigui més deliciós per beure.

El vermut s'elabora amb vi com a vi base, amb plantes, herbes medicinals i altres substàncies. El grau d'alcohol és d'uns 18°. Els millors productes provenen de França i Itàlia. Gairebé tot el vermut utilitzat als bars es produeix en aquests dos països. El vermut es divideix en tipus dolç, sec i especial, principalment en funció de la quantitat de sucre del vi. Pel que fa al color, n'hi ha de dos tipus: el blanc i el vermell. Normalment sec vol dir que conté poc o gens de sucre. Dolç significa contenir més sucre. Normalment el color del vermut sec és incolor i transparent o groc clar, mentre que el color del vermut dolç és vermell o vermell rosa.

Els amargs també s'anomenen Bites. S'elabora afegint arrels vegetals i materials medicinals al vi o a determinats aiguardents destil·lats. La graduació alcohòlica és d'entre 18 i 45 graus. El gust és amarg. Les marques més utilitzades són:

Campari és de color vermell brillant, té un grau d'alcohol del 26% i es produeix a Itàlia.

Dubonnet és de color vermell fosc, amb una graduació alcohòlica del 18% i un gust amarg amb un toc de dolçor.

Fernet Branca, 45% d'alcohol, fet a Itàlia.

Sinal, grau alcohòlic del 18%, fet a Itàlia.

Anderburg, vermell intens, 49% d'alcohol, fet a Alemanya. És un licor fort elaborat amb una varietat d'herbes medicinals i té l'efecte de calmar. Normalment s'envasa en vials de 5,6 ml.

Angostura, de color marró-vermell amb una graduació alcohòlica del 44%, es produeix a Trinitat a Amèrica Central i envasat en ampolles petites de 140 ml. És un vi amarg molt especial. S'utilitza habitualment en còctels, però és molt irritant i lleugerament tòxic. Beure massa pot ser perjudicial per a la salut humana.

En qualsevol cas, els aperitius són ara una part indispensable de les activitats socials i de la vida familiar Si convides gent a sopar però no prens un aperitiu, seria molt descortès i increïble. Quan volem donar les gràcies als altres per la seva ajuda, els podem oferir un aperitiu perquè no ens haguem de preocupar de no ser prou hospitalaris.

<<:  Què causa el singlot enutjat?

>>:  Què causa el dolor al pit esquerre?

Recomanar articles

Oli essencial de pebre negre

Es calcula que molta gent no ha sentit parlar d&#...

Quina és la causa dels comedons tancats a la barbeta? Com ​​tractar-lo?

Els comedons tancats a la barbeta també són un ti...

Quina és la raó de l'alta bilirubina directa en el cos humà?

El cos humà pot tenir nivells de bilirubina alts ...

Causes de les úlceres a les genives

De fet, avui en dia moltes persones no es fixen e...

Quines són les causes de l'onicomicosi?

L'onicomicosi és una malaltia comuna causada ...

Quin és el tractament eficaç per a la paràlisi facial lleu?

La paràlisi facial és relativament freqüent en la...

Per què es produeix la pneumònia aguda?

Amb la combinació de la medicina tradicional xine...

Quins són els mètodes de manteniment de la pell de visó?

La pell de visó també és molt valuosa. La roba de...

Quines són les causes del dolor abdominal i la diarrea?

El dolor abdominal i la diarrea en general no es ...

La pols de tàrtar és perjudicial per al cos humà?

Per a molts amics que els agrada fer pastissos, t...

Com utilitzar els tampons

Crec que la majoria de les amigues tenen una cert...

Què fer si creixen butllofes al nas

Les butllofes al nas també són un símptoma comú. ...