El vi d'arròs és força comú a la nostra vida diària Té un molt bon efecte de promoure la circulació sanguínia i dissipar el fred. S'utilitza sovint en la medicina tradicional xinesa per afavorir la circulació sanguínia i activar els col·laterals. En general, és més adequat beure vi d'arròs a l'hivern. I tothom sap que el vi d'arròs té el valor nutricional més alt i el contingut alcohòlic més baix. Aquest tipus de vi conté molts aminoàcids i vitamines, la qual cosa té un molt bon efecte sobre la bellesa de la dona, anti-envelliment per a la gent gran i millora la immunitat del cos. S'han detectat fins a 18 tipus de sals inorgàniques en el vi d'arròs, incloent elements principals com el calci, magnesi, potassi, fòsfor i oligoelements com ara ferro, coure, zinc i seleni. Entre ells, el magnesi és un cofactor indispensable en el metabolisme del sucre, els greixos, les proteïnes i el sistema enzimàtic respiratori cel·lular del cos humà. També cal mantenir l'excitabilitat dels nervis musculars i la funció cardíaca normal, i protegir el sistema cardiovascular. Quan el cos humà no té magnesi, és propens a malalties com l'esclerosi vascular i el dany del miocardi. La funció principal del seleni és eliminar l'excés de radicals lliures d'oxigen actius produïts al cos, de manera que té els efectes de millorar la immunitat del cos, anti-envelliment, anticancerígen i protegir la salut cardiovascular i del miocardi. Les calories del vi d'arròs són molt altes Beure'l amb moderació pot accelerar la circulació sanguínia i el metabolisme, i també és beneficiós per a la pèrdua de pes. El vi groc conté una gran quantitat de sucre, àcid orgànic, àcid d'oxigen i diverses vitamines, i té un alt valor nutricional. Atès que el vi d'arròs es fa a partir d'arròs i passa per un llarg període de saccarificació i fermentació, el midó i la proteïna de les matèries primeres es descomponen per enzims en petites molècules que són fàcilment digerides i absorbides pel cos humà. Per tant, la gent també classifica el vi d'arròs com una beguda nutritiva. Afegir vi d'arròs durant el procés de cocció pot eliminar l'olor de peix i reduir la greix. Si una dona embarassada beu una petita quantitat de vi d'arròs, pot dissipar el vent i afavorir la circulació sanguínia, ajudar a eliminar els lòquios del cos i tenir un efecte inesperat sobre la contracció uterina. No obstant això, beure massa vi d'arròs pot causar calor intern fàcilment, i beure excessivament vi d'arròs també pot afectar el nadó a través de la llet materna, per la qual cosa es recomana utilitzar-lo amb moderació en l'ús diari a casa. |
<<: Quins són els usos màgics de la mantega
>>: Quines són les funcions del nucli de coixí daurat
El fenomen de la recessió gingival (recessió ging...
Després de sopar i abans d'anar al llit, remu...
El cogombre de mar és una mena de delicadesa amb ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Falmouth?...
A la vida diària, moltes persones tenen taques bl...
La raó principal per la qual moltes persones obes...
Què és el lloc web Death Time Prediction? Prediu l...
El problema de la circulació de la sang és un tem...
Quin és el lloc web de la Universitat Tecnològica ...
Què és el web del Centre de Formació de Periodiste...
La qualitat del son es refereix principalment a l...
Tens curiositat per la cistitis? Saps com cuidar ...
Moltes dones diuen que l'ús d'aigua de so...
L'herpes és una malaltia de la pell molt comu...
Avui en dia, hi ha molts tipus de malalties, així...