El te negre és un aliment que sovint podem gaudir a la nostra vida diària, perquè sabem que el te negre és molt bo per al nostre cos, no només ens pot ajudar a millorar el nostre estat mental, sinó que també ens ajuda a perdre pes, sobretot a les nostres amigues, també té un efecte de bellesa si les nostres amigues poden insistir en beure una tassa de te negre cada dia, trobarem que la nostra pell es torna molt bona. Quins són els aliments que escalfen l'estómac? L'estómac és l'òrgan digestiu del nostre organisme i té un paper molt important en el funcionament normal del cos, no només digereix els aliments, sinó que també aporta suficients nutrients a l'organisme. Per tant, hem de cuidar bé el nostre estómac i mantenir la nostra salut en el nostre dia a dia. El refredat d'estómac és una malaltia gastrointestinal comuna. Els principals símptomes són el refredat corporal a l'hivern, així com la inflor i el dolor d'estómac. Avui us parlaré de quins aliments poden escalfar l'estómac. De fet, moltes noies tenen especial por del fred a l'hivern i sempre senten que els seus membres tenen fred. En aquesta època, només necessitem menjar aliments que puguin escalfar l'estómac, que ens poden ajudar a passar aquest hivern amb calor i fer que el nostre cos sigui més sa. Tipus d'aliments que escalfen l'estómac Primer: menjar calent Si vols resistir el fred, la millor manera és prendre alguns aliments calents, que puguin nodrir el teu cos des de dins cap a fora. Hi ha molts aliments calents habituals, com la carn de gos, els dàtils vermells, els porros i els longans, que són aliments molt bons i poden escalfar l'estómac després de prendre'ls. Segon: aliments que contenen calci Per a algunes persones que pateixen d'estómac fred i por al fred, haurien d'augmentar adequadament la ingesta d'aliments suplementaris de calci en la seva dieta diària. Per exemple, la llet i els productes de soja són bones opcions. Com que aquests aliments no només contenen molt calci, sinó que també són molt rics en diversos minerals, poden tenir un bon paper en l'escalfament de l'estómac. Tercer: aliments que produeixen calor És adequat menjar més aliments que produeixen calor diàriament, com ara aliments que contenen moltes proteïnes, greixos i sucres, es poden descompondre ràpidament en energia, de manera que el cos s'escalfi de manera natural. Quart: aliments que contenen metionina Com més fred és el clima, més creatina excreta el cos, la qual cosa fa que la taxa de metabolisme dels greixos del cos s'acceleri. Si vols escalfar l'estómac i el cos, afavorir la síntesi corporal de creatina és un molt bon mètode. Els experts ens diuen que la síntesi de creatina requereix metil, i aquesta substància l'ha d'aportar la metionina, així que el millor és prendre més llavors de sèsam i de gira-sol i altres aliments que contenen molta metionina. Quins són els aliments que escalfen l'estómac? Més amunt hem introduït quatre tipus d'aliments per escalfar l'estómac Ara parlem de quins aliments específics poden tenir un bon paper en l'escalfament de l'estómac, de la següent manera: Primer: carn de gos La carn de gos és un aliment tònic d'escalfament comú a la tardor i l'hivern. És càlid a la natura i pot escalfar l'estómac i enfortir el yang després del consum. És especialment eficaç per tractar algunes malalties de la melsa i la deficiència d'estómac. A més, per als pacients amb mans i peus freds, por al fred i constitució feble, menjar carn de gos pot tenir un bon efecte d'escalfament. Segon: corder El xai també és un ingredient tònic d'escalfament comú amb una naturalesa càlida. Els experts en nutrició han descobert que el xai conté una gran quantitat de proteïnes, hidrats de carboni, greixos, minerals, etc. Aquestes substàncies no només són necessàries per al cos humà, sinó que també poden tenir un bon paper en l'enfortiment del yang i la nutrició del cos. Tercer: cua de pèl Hairtail és un peix comú És molt beneficiós per al cos després del consum Pot nodrir bé els òrgans interns i té un bon efecte de condicionament i cura de la salut en alguns pacients amb melsa i estómac febles. Quart: Carpa Plata Aquest no només és un aliment comú a la vida, sinó que també té un cert valor medicinal, en particular, té un bon efecte en la resistència a la melsa i la deficiència d'estómac i s'informa que té un bon efecte en el tractament del suc gàstric crònic. Cinquè: gambes Quins són els aliments que escalfen l'estómac? Les gambes són una molt bona opció, perquè les gambes són riques en nutrients, com ara proteïnes i diversos minerals, poden escalfar l'estómac i enfortir el yang. Sisè: Castanyada Les castanyes no només es poden menjar directament, sinó que també es poden utilitzar a la cuina. La medicina tradicional xinesa creu que són de naturalesa càlida i tenen un molt bon efecte sobre la salut dels òrgans interns. Prendre castanyes a la tardor i l'hivern té un bon efecte de nodrir l'estómac i afavorir la circulació sanguínia, i és especialment adequat per a persones amb melsa i estómac dèbils. Setè: Noguera Els estudis han descobert que aproximadament la meitat del contingut de les nous és greix, i la majoria són àcids grassos insaturats. Després de prendre-lo, no només cal que no us preocupeu per augmentar de pes, sinó que fins i tot pot ajudar a reduir el colesterol i és molt eficaç per tractar la pressió arterial alta i altres malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. A més, les nous són riques en vitamina E, que pot promoure molt bé l'activitat cel·lular, no només pot escalfar l'estómac, sinó que també millora la resistència a les malalties del cos. Quins són els aliments que escalfen l'estómac Crec que després de llegir aquest article, tothom tindrà una certa comprensió? El refredat d'estómac pot causar un gran dany a l'organisme No només afecta la nostra capacitat de digerir i absorbir nutrients, sinó que també redueix la nostra resistència a les malalties i augmenta la possibilitat de patir malalties, sobretot a l'hivern fred, que és encara més dolorós i insuportable. Per tant, en la nostra vida diària hauríem de menjar més aliments que escalfen l'estómac per poder mantenir millor la nostra salut. El te és una beguda que ens agrada especialment als xinesos, especialment als nostres pares. Alguns dels nostres joves d'avui no els agrada beure te perquè creuen que és amarg, però a la majoria dels joves encara els agrada beure. |
<<: Com rentar-se la cara amb aigua d'arròs
>>: Es poden restaurar les parpelles caigudes utilitzant freqüentment cinta de doble parpella?
La hiperplàsia de mama és una malaltia de mama co...
Si volem treure la pell morta de les cames, hem d...
La faringitis és una de les malalties més freqüen...
Tothom sap que si el fetus a la panxa de la mare ...
L'exfoliació de la mucosa oral és un terme ge...
Un nivell alt de sucre en la sang no és bo per a ...
Dormir tard a la nit, no aixecar-se al matí i aga...
El curri és un plat de sabor intens, i els ingred...
Sabem que la fusta d'agar és molt cara al mer...
L'oli de fetge de bacallà és un medicament tò...
La tos, l'opressió al pit o les sibilàncies s...
De fet, l'estrabisme es pot corregir a través...
Avui en dia, moltes persones estan ocupades amb l...
Moltes persones de vegades senten que les parpell...
La gastritis crònica és una malaltia freqüent a l...