Crec que moltes persones que cuinen amb freqüència han tingut aquesta experiència: després de tallar els pebrots, les seves mans senceres se senten calentes i doloroses com si fossin cremades pel foc. En aquest moment, algunes persones es rentaran amb aigua freda, però això no pot resoldre completament el problema. Llavors, què heu de fer si us cremen les mans per tallar els pebrots. Avui, aprenem a tallar els pebrots sense sentir el dolor a les mans? Fins i tot si us cremen les mans per tallar pebrots, què heu de fer? La substància que produeix el gust picant dels xiles és un tipus de capsaicina, que s'anomena col·lectivament capsaicina. Quan es tallen els pebrots, la capsaicina s'enganxa a la pell, fent que els capil·lars es dilatin, provocant envermelliment i calor de la pell, i accelerant la taxa metabòlica local. Al mateix temps, estimularà els nervis del dolor, per això normalment sentim les mans ardents. En general es creu que això és causat per la capsaicina que provoca canvis químics a les terminacions nervioses de la pell. La capsaicina és soluble en etanol i solucions aquoses alcalines, però insoluble en aigua freda. A la indústria, la capsaicina s'extreu dels xiles utilitzant alcohol comestible com a extractant. Per tant, basant-se en aquest principi, a la vida, podeu aplicar alcohol per dissoldre la capsaicina a les vostres mans. Després de tallar els pebrots, podeu netejar-vos les mans en una direcció amb una bola de cotó amb alcohol, després rentar-vos les mans amb aigua neta i després assecar-les tres vegades fins que els símptomes s'alleugin. A més, també podeu rentar-vos les mans amb una petita quantitat de vinagre. Això és perquè el vinagre és àcid i pot neutralitzar la capsaicina. Si no hi ha alcohol o vinagre medicinal, rentar-se les mans amb aigua calenta també és una bona idea, perquè la capsaicina produirà una evaporació irritant a alta temperatura. Encara que no és tan eficaç com l'alcohol i el vinagre, és pitjor que l'aigua freda. Hi ha un mètode a l'hora de tallar els pebrots, pots prémer-los amb la punta dels dits en comptes de pessigar-los amb les ungles. Què heu de fer si us cremen les mans en tallar pebrots A la història anterior, us hem ensenyat un mètode per tallar els pebrots sense que us cremin les mans, però si realment us cremen les mans després de tallar-los? Què hem de fer en aquest moment? De fet, la millor manera és rentar-nos les mans amb vinagre, que tots tenim a casa. Després d'abocar vinagre a les mans, fregueu-les amb força. A continuació, esbandiu-lo i les vostres mans no se sentiran tan calentes i doloroses. |
<<: Com eliminar les taques d'oli
>>: Quins exàmens físics requereixen dejuni?
Els cosmètics són molt comuns i hi ha molts tipus...
A la nostra vida diària, tot tipus d'objectes...
Quan sentim dolor a la meitat de l’abdomen, haurí...
Els estudiants estan sotmesos a uns horaris molt ...
Què és el lloc web de Dunfermline Athletic? L'...
Què és Converse? Converse és una famosa marca amer...
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
En els últims dos mesos, Xiao Xu sempre podia esc...
Les ombres normalment es poden descobrir mitjança...
Algunes persones estan relativament ocupades a la...
La pell dels nadons és especialment delicada. A l...
Yunnan Baiyao és un medicament molt conegut, que ...
Algunes persones sovint es desperten a mitja nit ...
Què és Israel Artificial Bank? Bank Hapoalim és el...
A continuació introduirem alguns coneixements pro...