Crec que moltes persones que cuinen amb freqüència han tingut aquesta experiència: després de tallar els pebrots, les seves mans senceres se senten calentes i doloroses com si fossin cremades pel foc. En aquest moment, algunes persones es rentaran amb aigua freda, però això no pot resoldre completament el problema. Llavors, què heu de fer si us cremen les mans per tallar els pebrots. Avui, aprenem a tallar els pebrots sense sentir el dolor a les mans? Fins i tot si us cremen les mans per tallar pebrots, què heu de fer? La substància que produeix el gust picant dels xiles és un tipus de capsaicina, que s'anomena col·lectivament capsaicina. Quan es tallen els pebrots, la capsaicina s'enganxa a la pell, fent que els capil·lars es dilatin, provocant envermelliment i calor de la pell, i accelerant la taxa metabòlica local. Al mateix temps, estimularà els nervis del dolor, per això normalment sentim les mans ardents. En general es creu que això és causat per la capsaicina que provoca canvis químics a les terminacions nervioses de la pell. La capsaicina és soluble en etanol i solucions aquoses alcalines, però insoluble en aigua freda. A la indústria, la capsaicina s'extreu dels xiles utilitzant alcohol comestible com a extractant. Per tant, basant-se en aquest principi, a la vida, podeu aplicar alcohol per dissoldre la capsaicina a les vostres mans. Després de tallar els pebrots, podeu netejar-vos les mans en una direcció amb una bola de cotó amb alcohol, després rentar-vos les mans amb aigua neta i després assecar-les tres vegades fins que els símptomes s'alleugin. A més, també podeu rentar-vos les mans amb una petita quantitat de vinagre. Això és perquè el vinagre és àcid i pot neutralitzar la capsaicina. Si no hi ha alcohol o vinagre medicinal, rentar-se les mans amb aigua calenta també és una bona idea, perquè la capsaicina produirà una evaporació irritant a alta temperatura. Encara que no és tan eficaç com l'alcohol i el vinagre, és pitjor que l'aigua freda. Hi ha un mètode a l'hora de tallar els pebrots, pots prémer-los amb la punta dels dits en comptes de pessigar-los amb les ungles. Què heu de fer si us cremen les mans en tallar pebrots A la història anterior, us hem ensenyat un mètode per tallar els pebrots sense que us cremin les mans, però si realment us cremen les mans després de tallar-los? Què hem de fer en aquest moment? De fet, la millor manera és rentar-nos les mans amb vinagre, que tots tenim a casa. Després d'abocar vinagre a les mans, fregueu-les amb força. A continuació, esbandiu-lo i les vostres mans no se sentiran tan calentes i doloroses. |
<<: Com eliminar les taques d'oli
>>: Quins exàmens físics requereixen dejuni?
Cadascú té les seves aficions i hàbits, que fins ...
La tos és bastant perjudicial per a la salut del ...
L'acne molesta realment fa que la gent se sen...
La gamba és una de les especialitats del nostre p...
Quan es tracta del tractament de la síndrome de l...
És inevitable que tinguem algunes taques d'ol...
Moltes persones tenen una hepatitis severa aguda....
La taxa d'inflor també s'anomena cap d...
Molts nadons són joves i juguetons, i no saben qu...
La sopa de mongetes és la preferida de moltes per...
Com tots sabem, els plàtans són molt beneficiosos...
L'infart cerebral és propens a produir-se a l...
Com hem d'utilitzar aquest mirall làser també...
Per dir-ho simplement, estar "borratxo"...
A la vida quotidiana, a la primavera, sempre pose...