El que molesta a moltes mestresses de casa és que les seves cuines són difícils de netejar, sobretot l'estufa on cuina sovint. Aquest és el lloc més difícil de netejar perquè hi ha moltes taques d'oli i taques dels plats, i aquestes taques no es poden netejar completament amb aigua. 1. Mètode antifouling per a rajoles d'estufa Per molt que l'estufa de gas s'ajusti perfectament al panell, sempre podem trobar racons morts on l'estufa s'ajunta amb la paret on s'acumulen les taques d'oli: amb l'augment de la fregit i el sofregit, les juntes entre les rajoles dels costats de l'estufa i la paret de rajoles del darrere són les més fàcils d'acumular taques d'oli Aquí hi ha un petit truc, que consisteix a utilitzar caps d'espelmes descartats i utilitzar les espelmes blanques més comunes com a "pinzells", primer en la direcció de la junta, i després pintar horitzontalment, assegureu-vos que el gruix de la vela sigui igual al gruix de la rajola. Aquest treball "antifouling" es pot fer a la primavera, l'estiu i la tardor Pot ser una mica difícil d'aplicar a l'hivern perquè les espelmes són més dures. 2. Netegeu a fons l'estufa Podem barrejar dues cullerades de vinagre blanc amb 200 ml d'aigua tèbia, i després utilitzar una esponja i una esponja respectuosa amb el medi ambient per submergir aquesta "aigua calenta de vinagre" per netejar l'estufa d'acer inoxidable, que pot fer-la brillant com a nova. També podeu barrejar 500 ml d'aigua calenta amb 30 grams de bicarbonat de sodi (bicarbonat de sodi) i després submergir-hi una esponja per eliminar fàcilment el greix de l'estufa. Si el greix de l'estufa és tossut, podeu triturar 50 grams de bicarbonat de sodi en pols fina, ruixar-lo a l'estufa i després netejar-lo amb un drap, igual que "exfoliant" l'estufa greixosa. També podeu utilitzar grans de sal gruixuda per "exfoliar" Submergiu un drap en la sal gruixuda que s'utilitza per a l'escabetx de verdures i podeu "fregar" fàcilment les taques d'oli a les estufes d'acer inoxidable i de vidre, però assegureu-vos de netejar la sal després, en cas contrari, l'estufa d'acer inoxidable es tornarà negra. Remull un tros sencer de fregall a la cervesa durant una estona i, a continuació, netegeu l'estufa amb taques persistents i l'estufa serà tan brillant com nova. Els caps i cues de rave, restes de cogombre o peles de patates que queden de la cocció també es poden utilitzar com a "productes de bellesa" per als fogons. Proveu d'utilitzar la superfície interior de les peles de patata per netejar les zones de l'estufa que s'han decolorat per l'oli i la sopa, i després esbandiu-les de nou amb aigua calenta. Veureu una estufa especialment brillant. Això es deu al fet que el midó de les peles de patata és l'eina adequada per eliminar l'oli i les taques. També podeu utilitzar els caps i les cues de trossos de rave i cogombre submergits amb una mica de detergent per fregar les zones greixoses de l'estufa i després netejar-los dues vegades amb un drap submergit en aigua neta. Només fent una neteja profunda podràs netejar els teus fogons i els teus plats no quedaran bruts en cuinar. D'aquesta manera, es milloraran encara més els problemes d'higiene i seguretat dels aliments. De fet, la cervesa és un producte molt bo per netejar els fogons. |
<<: Puc utilitzar gasolina per netejar la campana extractora?
>>: Quant dura el cicle de neteja de la campana extractora?
Tots els amics masculins tenen l'hàbit de fum...
Parlant de la neteja de les dents, crec que molta...
A mesura que el nivell dietètic en la societat re...
Quin lloc web és Song Seung Heon? Song Seung Heon ...
L'artritis de la gota és un tipus d'artri...
Les espelmes s'utilitzen sovint a la vida dià...
Els fideus de caragol són l'aperitiu de fideu...
A la vida diària, moltes persones, sobretot de mi...
L'oïda és un dels òrgans sensorials més impor...
Tots mengem molt de pollastre, però el pollastre ...
Si voleu prevenir eficaçment l'espatlla conge...
Crec que tothom sap la importància dels ronyons p...
La malaltia pulmonar és una de les malalties mode...
El cos humà es metabolitza constantment cada dia ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tübingen?...