Crec que moltes noies que estimen la bellesa han d'estar familiaritzades amb els enzims. Els enzims són rics en vitamines de fruites i verdures, que són útils per millorar la pell, desintoxicar i perdre pes. En comparació amb els enzims que es venen en línia o als grans supermercats, els enzims casolans són més naturals, més segurs i no contenen additius. En realitat, no és difícil fer enzims. Els amics que estiguin disposats a provar de fer els seus propis enzims poden provar-ho a casa. 1. Enzims casolans de fruita Preparació dels ingredients: 3 lliures de llimones, 1 pinya, 2 lliures de nabius, 4 pomes verdes, 2 fruites de drac, 3 fruites de drac de cor vermell, 4 kiwis, 1 magrana, 2 papaies, 1 grapat de nous de cinc fulles, 15 quilos de sucre de roca, mel i 1 lliura de mel. Passos del mètode: 1. Rentar i assecar els fruits, tallar-los a trossos petits i posar-los en una caixa gran tancada; 2. A continuació, afegiu-hi sucre de roca, nabius, rodanxes de llimona, tanqueu-lo i guardeu-lo en una ampolla petita durant uns 3 mesos. Consells: La llimona s'ha de col·locar a la darrera capa superior, sense oli ni aigua crua. 2. Enzima de fruita casolana Preparació dels ingredients: 2 llimones, 3 pomes, la quantitat adequada de síndria normal, 1 fruita del drac, 2 kiwis, 3 tomàquets i la quantitat adequada de sucre moreno. Passos del mètode: 1. Rentar i assecar les fruites, pelar i tallar les pomes, i rentar i tallar la fruita del drac; 2. Rentar i tallar els tomàquets i les llimones, pelar el kiwi, tallar-los a rodanxes i assecar-los a l'aire per al seu ús posterior; 3. Renteu el recipient, assequeu-lo a l'aire, després poseu la fruita a l'ampolla, afegiu-hi una capa de sucre morè cada dues capes i poseu llimona a l'última capa; 4. Després segella i fermenta durant 3 mesos. 3. Enzims especials casolans de fruita Preparació dels ingredients: 2 pomes, 1 papaia, 2 pinyes, 3 peres, 6 kiwis, 1 fruita de drac de cor blanc i 1 de cor vermell, 2 tomàquets, 4 plàtans, 4 taronges, 12 llimones i 5 lliures de sucre roca. Passos del mètode: 1. Rentar i escórrer totes les fruites, pelar, cor i tallar a rodanxes; 2. Posar les fruites en una ampolla de vidre, posar una capa i afegir una capa de sucre roca; 3. Posa la llimona a l'última capa i posa en remull durant 3 mesos. Consells: quan beu, només has de barrejar 30 ml amb un got d'aigua. |
<<: Què causa marejos mentre córrer?
>>: Quins són els símptomes de la leucoencefalopatia?
El conducte biliar és el canal del nostre cos que...
Si vols afavorir la motilitat gastrointestinal, a...
Què és la Universitat Estatal de Belgorod? La Univ...
Hi ha moltes raons per a l'àcid úric baix, la...
La suplementació de potassi és una cosa a la qual...
Introducció: a mesura que envelleixes, ja no pots...
Els estudis han descobert que hi ha moltes causes...
Què és el web del Real Betis? El Real Betis Balomp...
Els càlculs renals són pedres que creixen als ron...
La vitamina B és un nutrient molt important per a...
La salut dels ulls és gairebé la part més importa...
Avui en dia, tothom dóna molta importància a la s...
El clima de boira és una condició que es produeix...
La tecnologia actual és realment avançada Amb l...
Què és el lloc web de Moncler? Moncler és una famo...