La gamba és una de les especialitats del nostre país. Hi ha molts tipus de gamba, principalment a les zones costaneres. Les gambes més habituals al mercat són les gambes i els que no saben triar, els enganyaran. Aleshores, deixeu-me compartir amb vosaltres alguns mètodes per distingir entre gambes i gambes. Hi ha moltes espècies de gambes, com Penaeus monodon i Penaeus vannamei. Hi ha petites espines a les cantonades superior i inferior del front de la gamba, i la closca de l'esquena és una mica prima, al contrari, no hi ha petites espines a les cantonades superior i inferior del front de la gamba, i la seva closca és molt dura i té algunes taques; En general, les gambes de fang són més petites i de color groc-vermell, mentre que les gambes són més grans i de color blau-negre. La carn de les gambes és més delicada, i els mascles no tenen urpes grans. El cap del Macrobrachium rosenbergii és relativament gran, té ous de gambes i les gambes adultes tenen urpes grans. Aquesta és la diferència més gran entre els dos. La gamba té uns patrons especials al cos i uns punts grocs a l'extrem dels peus. Es veu molt singular i fàcil de reconèixer. Les gambes esmentades habitualment es refereixen a les "gambas xineses" també anomenades "gambes orientals" produïdes al mar Groc i al mar de Bohai. La gamba de fang és una varietat introduïda des del Japó al meu país. Aquesta gamba encara pot sobreviure 24 hores. De totes les gambes marines, les gambes són les més delicioses. Com que les gambes xineses gairebé van ser eliminades per una malaltia infecciosa viral fa uns anys, la majoria de les gambes cultivades artificialment al mercat són gambes blanques importades de l'estranger. La gamba de fang era originàriament un nou tipus de gambes conreades a les granges de gambes de Guangdong i altres llocs Com que la seva longitud corporal és generalment de set o vuit centímetres, la gent més tard va anomenar gambes de fang. "Jiwei" es refereix al mètode de cultiu de caixes prop de la costa. Tanmateix, les gambes a les quals es refereix generalment haurien de ser les gambes tigre. La seva closca és relativament dura amb ratlles grogues i vermelles evidents. És de mida petita, té un sabor cruixent i dolç i no té espines al front (pistola de gambes). La gamba de fang pot sobreviure a temperatures de l'aigua d'uns 10 °C A causa de les restriccions del seu període de creixement i el període de tancament del mar, el seu preu és generalment alt de novembre a abril de l'any següent. Aquest article presenta les diferències entre gambes i gambes Espero que sigui útil per a tothom. Ara és la temporada en què les gambes estan al mercat Tot i que les gambes es veuen semblants, els preus difereixen en diverses vegades. |
<<: Els pacients amb gota poden beure licors
>>: Què causa el dolor de la columna lumbar?
La majoria dels pacients es recuperaran per si ma...
De vegades, després de comprar ous en conserva, t...
Encara que els desinfectants s'utilitzen per ...
Quin és el lloc web de la Reial Acadèmia Sueca de ...
Quin lloc web seré d'aquí a 20 anys? in20years...
Alguns pares sempre creuen que prendre lisina dur...
Què és el lloc web d'informació classificada f...
Crec que tothom els fa servir amb força freqüènci...
Quin és el lloc web del Sheffield Wednesday Footba...
Tothom està familiaritzat amb els pins, que gener...
L'hemorràgia intestinal és una malaltia actua...
La mandioca és un ingredient alimentari comú a la...
Què és el lloc web del Molde Football Club? Molde ...
Quina és la pàgina web de l'empresa alemanya E...
Tot i que utilitzar un vapor facial és bo, si l...