La gamba és una de les especialitats del nostre país. Hi ha molts tipus de gamba, principalment a les zones costaneres. Les gambes més habituals al mercat són les gambes i els que no saben triar, els enganyaran. Aleshores, deixeu-me compartir amb vosaltres alguns mètodes per distingir entre gambes i gambes. Hi ha moltes espècies de gambes, com Penaeus monodon i Penaeus vannamei. Hi ha petites espines a les cantonades superior i inferior del front de la gamba, i la closca de l'esquena és una mica prima, al contrari, no hi ha petites espines a les cantonades superior i inferior del front de la gamba, i la seva closca és molt dura i té algunes taques; En general, les gambes de fang són més petites i de color groc-vermell, mentre que les gambes són més grans i de color blau-negre. La carn de les gambes és més delicada, i els mascles no tenen urpes grans. El cap del Macrobrachium rosenbergii és relativament gran, té ous de gambes i les gambes adultes tenen urpes grans. Aquesta és la diferència més gran entre els dos. La gamba té uns patrons especials al cos i uns punts grocs a l'extrem dels peus. Es veu molt singular i fàcil de reconèixer. Les gambes esmentades habitualment es refereixen a les "gambas xineses" també anomenades "gambes orientals" produïdes al mar Groc i al mar de Bohai. La gamba de fang és una varietat introduïda des del Japó al meu país. Aquesta gamba encara pot sobreviure 24 hores. De totes les gambes marines, les gambes són les més delicioses. Com que les gambes xineses gairebé van ser eliminades per una malaltia infecciosa viral fa uns anys, la majoria de les gambes cultivades artificialment al mercat són gambes blanques importades de l'estranger. La gamba de fang era originàriament un nou tipus de gambes conreades a les granges de gambes de Guangdong i altres llocs Com que la seva longitud corporal és generalment de set o vuit centímetres, la gent més tard va anomenar gambes de fang. "Jiwei" es refereix al mètode de cultiu de caixes prop de la costa. Tanmateix, les gambes a les quals es refereix generalment haurien de ser les gambes tigre. La seva closca és relativament dura amb ratlles grogues i vermelles evidents. És de mida petita, té un sabor cruixent i dolç i no té espines al front (pistola de gambes). La gamba de fang pot sobreviure a temperatures de l'aigua d'uns 10 °C A causa de les restriccions del seu període de creixement i el període de tancament del mar, el seu preu és generalment alt de novembre a abril de l'any següent. Aquest article presenta les diferències entre gambes i gambes Espero que sigui útil per a tothom. Ara és la temporada en què les gambes estan al mercat Tot i que les gambes es veuen semblants, els preus difereixen en diverses vegades. |
<<: Els pacients amb gota poden beure licors
>>: Què causa el dolor de la columna lumbar?
Què és Gardaland? Gardaland és un famós parc d'...
Molta gent vol tenir una cara bonica, però alguns...
Tothom sap que els nuclis de coixí són una cosa q...
Quin és el lloc web de Singapore Jiafu Group? QAF ...
El bloqueig dels vasos sanguinis de la retina es ...
El Tieguanyin és un te extremadament preciós a la...
En la societat actual, moltes dones pateixen mal ...
A la vida, moltes dones presten més atenció al se...
La tintura del cabell i la permanent són mètodes ...
En general, després que les bobines de mosquit el...
El vestíbul nasal es troba al nas i sovint és pro...
Després de donar a llum, les dones també tenen mo...
Els experts van assenyalar que, pel que fa a les ...
Molta gent ha menjat cartílag, ja sigui porc, pol...
Què és phys.org? phys.org (anteriorment Physorg.co...