El peix a la graella del Mekong és deliciós i nutritiu

El peix a la graella del Mekong és deliciós i nutritiu

El peix a la graella és molt popular entre la gent a la vida diària, especialment el deliciós i nutritiu peix del Mekong a la graella és encara més popular entre la gent. Hi ha moltes maneres de fer-lo, totes molt senzilles i fàcils d'aprendre La gent pot afegir diferents condiments segons les seves preferències de gust. Els amics que vulguin aprendre poden provar-ho, crec que podeu fer un autèntic peix a la brasa del Mekong.

1. Peix Mekong a la brasa amb cebolleta

Per fer salsa de ceba :

Aboqueu una mica d'oli a l'olla, afegiu-hi 200 grams de sucre i deixeu-ho bullir en color sucre, afegiu-hi 5 lliures d'aigua calenta, poseu-hi 1000 grams de cebolleta i 5 anis estrellats sofregits fins que estiguin daurats, deixeu-ho bullir a foc fort, després feu-ho a foc mitjà i deixeu-ho coure a foc lent fins que la sopa espessi, descarteu la quantitat adequada de sal i, per tant, afegiu-hi el residu de sal. Durant el procés de cocció, algunes de les cebes verdes es dissolen a la sopa i, amb l'addició de color de sucre, la sopa s'espesseix gradualment.

Feu oli de cebolleta :

Escalfeu l'oli d'amanida en una paella fins que estigui al 30%, afegiu-hi les cebes verdes picades (la proporció d'oli a cebes verdes és d'1:1) i fregiu-ho a foc lent fins que les cebes verdes picades estiguin seques i fragants. Apagueu el foc i bateu el residu.

Procés de producció :

1. Mateu un peix del Mekong, netegeu-lo, talleu-lo unes quantes vegades a la carn, afegiu-hi la quantitat adequada de verdures picades, vi de cocció, pebre, sal i MSG i deixeu-ho marinar durant 10 minuts, després poseu-lo a les pinces i poseu-lo al forn OVNI durant 8 minuts.

2. Escalfeu 50 grams d'oli de ceba en una paella, afegiu-hi 400 grams de rodanxes de ceba i 50 grams d'all i sofregiu fins que estigui fragant, afegiu-hi 200 grams de suc de cebolleta i 200 grams de sopa de peix i bulliu, afegiu una mica de sal i MSG, retireu-lo de la paella i aboqueu-lo a la planxa.

2. Peix a la graella picant del Mekong

En fer la salsa picant, a més dels pebrots comuns, grans de pebre, pasta de mongetes Pixian, anís estrellat, fulles de llorer, canyella, etc., Lin Dixian també va afegir diverses espècies úniques: regalèssia, gardenia groga, farigola i herba. La regalèssia té un sabor dolç i és un edulcorant natural. També té l'efecte d'afavorir la salivació i calmar l'estómac. La gardenia groga pot tenir un color vermell daurat quan s'afegeix a la cocció, fent que la salsa cuita sigui de color vermell brillant i natural i més apetitosa.

Aboqueu-hi la salsa picant preparada.

<<:  Es pot menjar poma de cera directament?

>>:  Per què la suor fa olor agre?

Recomanar articles

Per què la gent hui no menja carn de porc?

El porc és una carn molt habitual en la nostra vi...

Símptomes i tractament de la intoxicació per metanol

El metanol és un líquid incolor i volàtil, crec q...

Com utilitzar el gel

Parlant de gelea, el primer que em ve al cap és l...

Mètodes per detectar baix recompte de plaquetes

Les plaquetes del cos humà controlen tota la sang...

Per què em faig contusions fàcilment? És un signe de malaltia?

L'estiu calorós és l'època en què la gent...

Com utilitzar la solució d'àcid bòric

La solució d'àcid bòric també és relativament...

Quins són els símptomes de la urticària papular

La urticària papular és una malaltia de la pell r...

Quina diferència hi ha entre els plecs nasolabials i les línies nasolabials?

Moltes persones no poden distingir entre els plec...

Vacuna viva atenuada contra la poliomielitis

La vacuna contra la poliomielitis atenuada pot ca...