La incidència dels carcinoides colorrectals ha augmentat en els darrers anys. Algunes persones amb problemes dietètics tenen més probabilitats de desenvolupar un carcinoide colorectal, per la qual cosa és necessari corregir els hàbits alimentaris incorrectes en la vida diària. Fusobacterium nucleatum és un dels principals patògens de la malaltia periodontal, i la seva taxa de detecció és extremadament alta en malalties infeccioses orals i fins i tot sistèmiques. Alguns estudis anteriors han trobat que hi ha un gran nombre de Fusobacterium nucleatum als teixits rellevants de pacients amb càncer colorectal, però no està clar si hi ha una connexió directa entre ambdós. Un equip d'investigació nord-americà va confirmar que Fusobacterium nucleatum és, efectivament, el patogen del càncer colorectal. Envaeix les cèl·lules del càncer colorectal humà mitjançant un factor d'adhesió anomenat FadA, "activant" els gens de creixement del tumor, estimulant aquestes cèl·lules per produir respostes inflamatòries i promoure la formació de tumors. Recordeu a set tipus de persones per prevenir el càncer colorectal precoçment 1. Persones de 45 anys i més; 2. Persones amb hemorroides i femtes amb sang a llarg termini; 3. Aquells amb antecedents de càncer colorectal a la seva família immediata; 4. Aquells amb diarrea crònica de més de 3 mesos; 5. Persones que pateixen sovint restrenyiment, sang negra a les femtes i mucositats a les femtes; 6. Pacients amb apendicitis crònica, colecistitis o als quals se'ls ha extirpat l'apèndix i la vesícula biliar; 7. Persones que han patit depressió a llarg termini i han perdut pes important en els últims tres mesos. Per prevenir el càncer colorectal des d'una perspectiva dietètica, heu de parar atenció a diversos principis nutricionals: Diversifiqueu el vostre menjar, amb una combinació de cereals gruixuts i fins (1:2), i centreu-vos en aliments vegetals nutricionalment adequats. Mengeu midó de diverses fonts, com ara arròs, fideus, moniatos, etc., i aliments vegetals rics en proteïnes, com fesols i fruits secs, i limiteu els dolços i les begudes amb sucre pur. Menja uns 700 grams de verdures i fruites fresques cada dia El millor és mantenir 5 verdures i 5 fruites, especialment verdures fosques i fruites riques en vitamina A i vitamina C. La ingesta diària de carn vermella (carn de vedella, xai, porc i els seus productes) hauria de ser inferior a 80 grams, i s'hauria de triar més aus i peixos. En cuinar peix i carn, no utilitzeu una temperatura massa alta per evitar que es cremi. No mengeu aliments a la planxa, fregits, en vinagre o massa cuits, i mengeu aliments menys processats. Consumeix uns 20 grams d'oli de cuina al dia, limita la ingesta de greix animal i tria olis vegetals com l'oli d'oliva, l'oli de blat de moro, l'oli de segó d'arròs, etc. La ingesta diària de sal no ha de superar els 5 grams. Es poden menjar regularment aliments que tenen efectes antioxidants i anticancerígens: com ara bolets shiitake, bolets d'hivern, bolets enoki, algues, fongs negres, escut d'aigua, cogombre de mar, arengades, pomes, alls, raves, dàtils, figues, te verd, etc. Augmentar l'exercici físic i mantenir un pes adequat. |
<<: Manifestacions clíniques i tractament de la fístula fecal
>>: Com tracta l'acne Purslane?
Per tal d'aconseguir l'efecte de l'eu...
La hiperostosi esquelètica idiopàtica difusa, tam...
Els talps són extremadament comuns per a nosaltre...
La rosàcia és en realitat la rosàcia que tots odi...
A mesura que la vida material de les persones a l...
Les nostres ungles poden reflectir la salut del n...
Què és Vaobab Video Network? Vaobab és un famós ll...
Tenir ratlles de sang vermella a la cara és molt ...
Xinxi Foot Patch és un pegat medicat que ajuda a ...
Què és la Universitat del Caire? La Universitat de...
Mantenir la salut física és important, però tampo...
L'adormiment als dits és un fenomen comú a la...
L'obesitat pot tenir un gran impacte en la sa...
Quin és el lloc web del grup Hyundai de Corea del ...
Quan ens enfrontem al clima de smog, crec que mol...