La incidència dels carcinoides colorrectals ha augmentat en els darrers anys. Algunes persones amb problemes dietètics tenen més probabilitats de desenvolupar un carcinoide colorectal, per la qual cosa és necessari corregir els hàbits alimentaris incorrectes en la vida diària. Fusobacterium nucleatum és un dels principals patògens de la malaltia periodontal, i la seva taxa de detecció és extremadament alta en malalties infeccioses orals i fins i tot sistèmiques. Alguns estudis anteriors han trobat que hi ha un gran nombre de Fusobacterium nucleatum als teixits rellevants de pacients amb càncer colorectal, però no està clar si hi ha una connexió directa entre ambdós. Un equip d'investigació nord-americà va confirmar que Fusobacterium nucleatum és, efectivament, el patogen del càncer colorectal. Envaeix les cèl·lules del càncer colorectal humà mitjançant un factor d'adhesió anomenat FadA, "activant" els gens de creixement del tumor, estimulant aquestes cèl·lules per produir respostes inflamatòries i promoure la formació de tumors. Recordeu a set tipus de persones per prevenir el càncer colorectal precoçment 1. Persones de 45 anys i més; 2. Persones amb hemorroides i femtes amb sang a llarg termini; 3. Aquells amb antecedents de càncer colorectal a la seva família immediata; 4. Aquells amb diarrea crònica de més de 3 mesos; 5. Persones que pateixen sovint restrenyiment, sang negra a les femtes i mucositats a les femtes; 6. Pacients amb apendicitis crònica, colecistitis o als quals se'ls ha extirpat l'apèndix i la vesícula biliar; 7. Persones que han patit depressió a llarg termini i han perdut pes important en els últims tres mesos. Per prevenir el càncer colorectal des d'una perspectiva dietètica, heu de parar atenció a diversos principis nutricionals: Diversifiqueu el vostre menjar, amb una combinació de cereals gruixuts i fins (1:2), i centreu-vos en aliments vegetals nutricionalment adequats. Mengeu midó de diverses fonts, com ara arròs, fideus, moniatos, etc., i aliments vegetals rics en proteïnes, com fesols i fruits secs, i limiteu els dolços i les begudes amb sucre pur. Menja uns 700 grams de verdures i fruites fresques cada dia El millor és mantenir 5 verdures i 5 fruites, especialment verdures fosques i fruites riques en vitamina A i vitamina C. La ingesta diària de carn vermella (carn de vedella, xai, porc i els seus productes) hauria de ser inferior a 80 grams, i s'hauria de triar més aus i peixos. En cuinar peix i carn, no utilitzeu una temperatura massa alta per evitar que es cremi. No mengeu aliments a la planxa, fregits, en vinagre o massa cuits, i mengeu aliments menys processats. Consumeix uns 20 grams d'oli de cuina al dia, limita la ingesta de greix animal i tria olis vegetals com l'oli d'oliva, l'oli de blat de moro, l'oli de segó d'arròs, etc. La ingesta diària de sal no ha de superar els 5 grams. Es poden menjar regularment aliments que tenen efectes antioxidants i anticancerígens: com ara bolets shiitake, bolets d'hivern, bolets enoki, algues, fongs negres, escut d'aigua, cogombre de mar, arengades, pomes, alls, raves, dàtils, figues, te verd, etc. Augmentar l'exercici físic i mantenir un pes adequat. |
<<: Manifestacions clíniques i tractament de la fístula fecal
>>: Com tracta l'acne Purslane?
Avui en dia, cada cop són més els amics que prest...
L'artritis reumatoide i l'artritis reumat...
Quin és el lloc web de Kadokawa Pictures Co., Ltd....
Els problemes amb les dents afectaran seriosament...
Quin és el lloc web de la Universitat de Texas a A...
La millora dels pits és una gran preocupació per ...
La flatulència gastrointestinal és una malaltia e...
Les varius també s'anomenen cames fregides Le...
La urticària és una malaltia de la pell molt comu...
La artemisa és un material medicinal molt popular...
Molts pares han experimentat taques de tinta als ...
El tractament dels pacients amb gastroenteritis a...
La nefritis crònica és l'abreviatura de la gl...
Barco_Què és el lloc web de Barco? Barco NV és la ...
Molta gent opta per prendre pastilles de dieta qu...