Les cireres i les cireres són fruites familiars. Aquestes dues fruites són molt semblants, de manera que molta gent no sap quines són les diferències entre les cireres i les cireres. En essència, les cireres i les cireres són dues fruites diferents amb gustos diferents. 1. Color Les cireres i les cireres es poden distingir per la individualitat i el color Les cireres són relativament grans i de color negre-violet, mentre que les cireres són molt petites i generalment de color vermell clar. 2. Tast Les cireres són generalment més dolces i més dures que les cireres domèstiques. La fruita és gran, ferma i sucosa, dolça en boca, de carn delicada, de color clar, suc incolor, fragant i deliciós en boca, dolç, tendre i únic. 3. Origen La paraula "cirera" és xinesa. Es conrea a la Xina des dels anys 90, principalment a Shandong. També es cultiva en petites quantitats a les províncies centrals com Beijing, Liaoning i Shanxi. Les cireres es produeixen als Estats Units, Canadà i altres països. 4. Cirera: És un terme general per a determinades plantes Prunus, incloent el subgènere Prunus, el subgènere Sour Prunus, el subgènere Laurus, etc. Arbre, de 2-6 metres d'alçada, amb escorça blanca grisenca. Branques de color gris-marró, branques joves verdes, glabres o poc pubescents. Brots d'hivern ovats, glabres. La fruita es pot menjar com a fruita. Té un color brillant, clar i bonic, vermell com l'àgata, groc com el greix solidificat. La fruita és rica en sucre, proteïnes, vitamines, calci, ferro, fòsfor, potassi i altres. Les cireres del món es distribueixen principalment als Estats Units, Canadà, Xile, Austràlia, Europa i altres llocs productors de la Xina són Shandong, Anhui, Jiangsu, Zhejiang, Henan, Gansu, Shaanxi i altres llocs. 5. Cireres: Cherry és la transliteració de la paraula anglesa cherry. Es tradueixen literalment com a "cireres" a Taiwan, Guangdong i Hong Kong. Però no es refereix a les cireres xineses petites, vermelles i de pell fina, sinó a les cireres importades grans i de pell gruixuda produïdes a països americans com els Estats Units, el Canadà i Xile. Actualment la Xina també està introduint cirerers, però encara no ha arribat a gran escala. Les cireres tenen un alt contingut de ferro, ocupant el primer lloc entre totes les fruites. Són beneficioses per a la pèrdua de gana, la indigestió, el reumatisme i el dolor corporal. |
<<: Què fer si tens febre i calfreds?
>>: Què fer amb l'esclerosi de l'artèria coronària La clau és augmentar l'exercici
Què he de fer si la meva cara es torna vermella i...
En els anys transcorreguts des de la reforma i l&...
Què és el lloc web de Scor Insurance Company? Scor...
Si continues esternudant o tens secreció nasal, é...
L'ús de detectors d'elements traça ha aug...
Les dones embarassades poden menjar brots de bamb...
Moltes persones tenen problemes per tenir lunars ...
Ara hi ha molts entusiastes de l'alpinisme al...
Quin és el lloc web de American Advanced Publishin...
El pol·len pot tenir efectes anti-envelliment, qu...
Algunes persones els agrada molt dormir i sempre ...
L'acne és un problema de la pell comú per a m...
El cervell és el centre central de processament i...
Què és DeepMind? DeepMind és una empresa britànica...
La majoria de les persones acostumen a raspallar-...