Les cireres i les cireres són fruites familiars. Aquestes dues fruites són molt semblants, de manera que molta gent no sap quines són les diferències entre les cireres i les cireres. En essència, les cireres i les cireres són dues fruites diferents amb gustos diferents. 1. Color Les cireres i les cireres es poden distingir per la individualitat i el color Les cireres són relativament grans i de color negre-violet, mentre que les cireres són molt petites i generalment de color vermell clar. 2. Tast Les cireres són generalment més dolces i més dures que les cireres domèstiques. La fruita és gran, ferma i sucosa, dolça en boca, de carn delicada, de color clar, suc incolor, fragant i deliciós en boca, dolç, tendre i únic. 3. Origen La paraula "cirera" és xinesa. Es conrea a la Xina des dels anys 90, principalment a Shandong. També es cultiva en petites quantitats a les províncies centrals com Beijing, Liaoning i Shanxi. Les cireres es produeixen als Estats Units, Canadà i altres països. 4. Cirera: És un terme general per a determinades plantes Prunus, incloent el subgènere Prunus, el subgènere Sour Prunus, el subgènere Laurus, etc. Arbre, de 2-6 metres d'alçada, amb escorça blanca grisenca. Branques de color gris-marró, branques joves verdes, glabres o poc pubescents. Brots d'hivern ovats, glabres. La fruita es pot menjar com a fruita. Té un color brillant, clar i bonic, vermell com l'àgata, groc com el greix solidificat. La fruita és rica en sucre, proteïnes, vitamines, calci, ferro, fòsfor, potassi i altres. Les cireres del món es distribueixen principalment als Estats Units, Canadà, Xile, Austràlia, Europa i altres llocs productors de la Xina són Shandong, Anhui, Jiangsu, Zhejiang, Henan, Gansu, Shaanxi i altres llocs. 5. Cireres: Cherry és la transliteració de la paraula anglesa cherry. Es tradueixen literalment com a "cireres" a Taiwan, Guangdong i Hong Kong. Però no es refereix a les cireres xineses petites, vermelles i de pell fina, sinó a les cireres importades grans i de pell gruixuda produïdes a països americans com els Estats Units, el Canadà i Xile. Actualment la Xina també està introduint cirerers, però encara no ha arribat a gran escala. Les cireres tenen un alt contingut de ferro, ocupant el primer lloc entre totes les fruites. Són beneficioses per a la pèrdua de gana, la indigestió, el reumatisme i el dolor corporal. |
<<: Què fer si tens febre i calfreds?
>>: Què fer amb l'esclerosi de l'artèria coronària La clau és augmentar l'exercici
Què és Spreecast? Spreecast és un mitjà de difusió...
Quan es produeixen símptomes com l'adormiment...
Els pulmons són una part important del cos humà i...
El fetge és un òrgan molt important en el cos hum...
Què és Kataweb? Kataweb és un dels portals complet...
A la vida, els bacteris estan a tot arreu Tovallo...
Què és la xarxa educativa australiana? La xarxa au...
La menstruació és un procés fisiològic que tota d...
te L'efecte desintoxicant del te es va regist...
Quan es tracta d'esperons de genoll, no és es...
Què és Sagemath? Sage math és un programari de mat...
Els càlculs ureterals també són una malaltia comu...
La malaltia de la mama és una malaltia ginecològi...
Quan es desenvolupa l'herpes, el símptoma més...
Què és Alfa Aesar? Alfa Aesar és un proveïdor nord...