El citrat fèrric d'amoni és un additiu que sol ser verd o vermell marró i inodor. Quan escoltem la paraula additius, l'associem amb paraules com "tòxic" i "poc saludable". Tanmateix, el citrat fèrric d'amoni és un additiu benigne. L'addició de citrat fèrric d'amoni a la sal de taula tindrà efectes inusuals. A continuació introduirem en detall el paper d'afegir citrat fèrric d'amoni a la sal de taula. 1. La sal comestible produïda a la mina de sal de Dingyuan, Chuzhou, província d'Anhui, es va utilitzar com a transportador i es va afegir citrat fèrric d'amoni com a agent antiaglomerant. La sal es va emmagatzemar durant diversos mesos per simular la situació real es va observar i es va observar l'estat superficial dels cristalls després de l'aglomeració mitjançant un microscopi electrònic d'exploració microscòpica. Els resultats van mostrar que el contingut de citrat fèrric d'amoni es va mantenir gairebé sense canvis en 210 dies i no va tenir cap efecte sobre el contingut insoluble en aigua de la sal, però va tenir un efecte més gran sobre la blancura, combinat amb l'efecte antiaglomerant, la dosi de citrat fèrric d'amoni es pot controlar en 40 mg/kg. Mitjançant l'observació de microscòpia electrònica d'escaneig microscòpic, es va determinar que el mecanisme antiaglomeració del citrat fèrric d'amoni és canviar la xarxa cristal·lina. 2. Un mètode per determinar indirectament el contingut de citrat fèrric d'amoni en la sal de taula mitjançant la determinació espectrofotomètrica del contingut de ferro utilitzant o-fenantrolina com a agent colorimètric. Aquest mètode millora les condicions de desenvolupament del color, fent que els resultats de la prova siguin precisos i fiables, i el procés de funcionament és ràpid i senzill Aquest mètode té un límit de detecció de 0,1 μg/mL per a citrat fèrric d'amoni, i té una bona linealitat entre 0,1 mg i 0,5 mg en el sistema de determinació, amb un coeficient de correlació lineal de 0,999 9. La desviació estàndard de les mostres es determina mitjançant un contingut de citrat d'amoni 2 mg/kg. 5 mg/kg. 3. Utilitzant la sal produïda a Zigong, Sichuan, es va afegir citrat fèrric d'amoni com a agent antiaglomerant. Després de fer un seguiment dels indicadors físics i químics i dels efectes antiaglomerants de la sal, es va trobar que el citrat fèrric d'amoni afegit a la sal comestible en una proporció adequada té l'efecte de retardar l'aglomeració de la sal. empreses per resoldre els problemes d'aglomeració de sal i substitució d'agents antiaglomerants. Aquest article explora principalment l'aplicació i l'estabilitat del citrat fèrric d'amoni a la sal de taula. |
<<: Què no es pot menjar amb brots de bambú de primavera?
>>: Causes del mal d'esquena mitjana
Moltes persones no entenen que les malalties es p...
La sal comestible és una necessitat a les nostres...
Què és la Universitat de Coventry? La Universitat ...
El nivell d'agilitat mental de tots els que e...
És possible que alguns amics no sàpiguen molt sob...
Què és Qiaobao.com? Usqiaobao.com és un lloc web d...
Les nàusees i els vòmits són fenòmens habituals a...
Molts amics mengen massa aliments fregits i es pr...
La infecció aguda de les vies respiratòries és un...
Després que l'acne aparegui a la cara, pot ha...
Què és Samsung Electronics? Samsung Electronics és...
Com que el julivert de peix i la menta s'asse...
A la tardor i a l'hivern, el clima és fred i ...
Si no pots estirar els dits, la causa més freqüen...
Com tots sabem, el físic de cada persona és difer...