El citrat fèrric d'amoni és un additiu que sol ser verd o vermell marró i inodor. Quan escoltem la paraula additius, l'associem amb paraules com "tòxic" i "poc saludable". Tanmateix, el citrat fèrric d'amoni és un additiu benigne. L'addició de citrat fèrric d'amoni a la sal de taula tindrà efectes inusuals. A continuació introduirem en detall el paper d'afegir citrat fèrric d'amoni a la sal de taula. 1. La sal comestible produïda a la mina de sal de Dingyuan, Chuzhou, província d'Anhui, es va utilitzar com a transportador i es va afegir citrat fèrric d'amoni com a agent antiaglomerant. La sal es va emmagatzemar durant diversos mesos per simular la situació real es va observar i es va observar l'estat superficial dels cristalls després de l'aglomeració mitjançant un microscopi electrònic d'exploració microscòpica. Els resultats van mostrar que el contingut de citrat fèrric d'amoni es va mantenir gairebé sense canvis en 210 dies i no va tenir cap efecte sobre el contingut insoluble en aigua de la sal, però va tenir un efecte més gran sobre la blancura, combinat amb l'efecte antiaglomerant, la dosi de citrat fèrric d'amoni es pot controlar en 40 mg/kg. Mitjançant l'observació de microscòpia electrònica d'escaneig microscòpic, es va determinar que el mecanisme antiaglomeració del citrat fèrric d'amoni és canviar la xarxa cristal·lina. 2. Un mètode per determinar indirectament el contingut de citrat fèrric d'amoni en la sal de taula mitjançant la determinació espectrofotomètrica del contingut de ferro utilitzant o-fenantrolina com a agent colorimètric. Aquest mètode millora les condicions de desenvolupament del color, fent que els resultats de la prova siguin precisos i fiables, i el procés de funcionament és ràpid i senzill Aquest mètode té un límit de detecció de 0,1 μg/mL per a citrat fèrric d'amoni, i té una bona linealitat entre 0,1 mg i 0,5 mg en el sistema de determinació, amb un coeficient de correlació lineal de 0,999 9. La desviació estàndard de les mostres es determina mitjançant un contingut de citrat d'amoni 2 mg/kg. 5 mg/kg. 3. Utilitzant la sal produïda a Zigong, Sichuan, es va afegir citrat fèrric d'amoni com a agent antiaglomerant. Després de fer un seguiment dels indicadors físics i químics i dels efectes antiaglomerants de la sal, es va trobar que el citrat fèrric d'amoni afegit a la sal comestible en una proporció adequada té l'efecte de retardar l'aglomeració de la sal. empreses per resoldre els problemes d'aglomeració de sal i substitució d'agents antiaglomerants. Aquest article explora principalment l'aplicació i l'estabilitat del citrat fèrric d'amoni a la sal de taula. |
<<: Què no es pot menjar amb brots de bambú de primavera?
>>: Causes del mal d'esquena mitjana
Moltes persones tenen hores de treball molt reduï...
Per què els humans pateixen càncer? Nombrosos est...
Mai podem evitar accidents a la nostra vida i, de...
Les dents són una part important del nostre cos, ...
Què és OYSHO? Oysho és una famosa marca espanyola ...
Què és Converse? Converse és una famosa marca amer...
Les celles també són molt particulars. Unes celle...
Crec que tothom sap la importància dels dits dels...
Totes les amigues esperen tenir els cabells negre...
La fritillaria cirrhosa és una medicina tradicion...
La medicina tradicional xinesa utilitza principal...
El dolor ossi reumàtic és bastant comú a la vida ...
Mustela_Què és Mustela? Mustela és una marca franc...
L'acne és una malaltia de la pell que han pat...
Què és Red Kap? Red Kap és una famosa marca de rob...