De fet, hi ha estàndards d'estadi clínic per a la hipertensió, la tercera etapa és propensa a causar accidents cerebrovasculars, encefalopatia hipertensiva i altres lesions adverses, per la qual cosa hauríeu de prestar atenció a una comprensió raonable, organitzar la vostra dieta i evitar el consum d'aliments rics en greixos, calories i rics en colesterol. La pressió arterial de la tercera etapa arriba al nivell d'hipertensió confirmada, la pressió diastòlica supera els 14,7-16,0 kPa (110-120 mmHg) i es produeix un dels següents símptomes: accident cerebrovascular o encefalopatia hipertensiva, insuficiència cardíaca esquerra, insuficiència renal, hemorràgia o exsudació del fons de fons, amb o sense papil·les que requereixen acondicionament de papil·les. 1. Menja aliments vegetarians i no vegetarians i combina la teva dieta adequadament per assegurar-te que prens una quantitat completa i adequada de nutrients, de manera que el teu físic canviarà gradualment de ser feble a fort. 2. Si teniu anèmia acompanyada de glòbuls vermells baixos i hemoglobina insuficient, hauríeu de menjar més aliments rics en proteïnes, ferro, coure, àcid fòlic, vitamina B12, vitamina C i altres "matèries primeres hematopoètiques", com ara fetge de porc, rovell d'ou, carn magra, llet de soja, peix, gambes, peix i peix marró, tofube i peix fresc, gambes i gambas. 3. Les fruites com les llavors de lotus, el longan, el jujub, la morera, etc. tenen els efectes de nodrir el cor i la sang, enfortir la melsa i nodrir el cervell, i es poden menjar amb freqüència. 4. S'aconsella menjar quantitats adequades d'aliments i condiments que puguin estimular la gana, com ara gingebre, ceba, vinagre, salsa de soja, sucre, pebre, xile, cervesa, vi, etc. 5. A diferència de la hipertensió, aquesta malaltia ha d'adoptar una dieta adequada, rica en sodi i colesterol. El clorur de sodi (és a dir, la sal de taula) s'ha de consumir entre 12 i 15 grams al dia. Menjar aliments rics en colesterol, com cervell, fetge, ous, nata, ous de peix, ossos de porc, etc. amb moderació i regularitat, pot ajudar a augmentar els nivells de colesterol en sang, augmentar la tensió arterial i augmentar la pressió arterial. 6. Menjar gingebre amb regularitat pot afavorir la digestió, enfortir l'estómac i augmentar la pressió arterial. Podeu espolvorear gingebre en pols a la sopa o utilitzar gingebre en pols per fer te. 7. Menja menys aliments que tenen efectes antihipertensius, com el meló d'hivern, la síndria, l'api, l'arç, el meló amarg, la mongeta mungo, l'all, l'alga, la ceba, les llavors de gira-sol, etc. |
<<: Quina relació hi ha entre la rinitis al·lèrgica i l'asma al·lèrgica?
>>: Què causa la descàrrega marró?
Les anomenades màscares de protecció mèdica sovin...
L'olla a pressió elèctrica, com a eina de cui...
Quin és el lloc web de la National Broadcasting Co...
La pèrdua de pes de la llengua és un mètode habit...
Avui en dia, l'spa d'aromateràpia s'h...
Ara el nivell de vida de les persones millora con...
La leucorrea és una substància que té tota dona a...
Molta gent pensa que el pit pla és un defecte en ...
Moltes persones solen trobar-se amb refredats i f...
Què és Star TV? Star TV és un canal de televisió n...
Encara que els fruits del teix s'utilitzen ac...
Què és Lab126? Amazon Lab126 és una filial d'A...
Si experimenta batecs cardíacs ràpids i dificulta...
Quin és el lloc web de la Universitat de Cumbria? ...
Les venes blaves també es coneixen com a venes en...