Com tractar la hipertensió en fase 3?

Com tractar la hipertensió en fase 3?

De fet, hi ha estàndards d'estadi clínic per a la hipertensió, la tercera etapa és propensa a causar accidents cerebrovasculars, encefalopatia hipertensiva i altres lesions adverses, per la qual cosa hauríeu de prestar atenció a una comprensió raonable, organitzar la vostra dieta i evitar el consum d'aliments rics en greixos, calories i rics en colesterol.

La pressió arterial de la tercera etapa arriba al nivell d'hipertensió confirmada, la pressió diastòlica supera els 14,7-16,0 kPa (110-120 mmHg) i es produeix un dels següents símptomes: accident cerebrovascular o encefalopatia hipertensiva, insuficiència cardíaca esquerra, insuficiència renal, hemorràgia o exsudació del fons de fons, amb o sense papil·les que requereixen acondicionament de papil·les.

1. Menja aliments vegetarians i no vegetarians i combina la teva dieta adequadament per assegurar-te que prens una quantitat completa i adequada de nutrients, de manera que el teu físic canviarà gradualment de ser feble a fort.

2. Si teniu anèmia acompanyada de glòbuls vermells baixos i hemoglobina insuficient, hauríeu de menjar més aliments rics en proteïnes, ferro, coure, àcid fòlic, vitamina B12, vitamina C i altres "matèries primeres hematopoètiques", com ara fetge de porc, rovell d'ou, carn magra, llet de soja, peix, gambes, peix i peix marró, tofube i peix fresc, gambes i gambas.

3. Les fruites com les llavors de lotus, el longan, el jujub, la morera, etc. tenen els efectes de nodrir el cor i la sang, enfortir la melsa i nodrir el cervell, i es poden menjar amb freqüència.

4. S'aconsella menjar quantitats adequades d'aliments i condiments que puguin estimular la gana, com ara gingebre, ceba, vinagre, salsa de soja, sucre, pebre, xile, cervesa, vi, etc.

5. A diferència de la hipertensió, aquesta malaltia ha d'adoptar una dieta adequada, rica en sodi i colesterol. El clorur de sodi (és a dir, la sal de taula) s'ha de consumir entre 12 i 15 grams al dia. Menjar aliments rics en colesterol, com cervell, fetge, ous, nata, ous de peix, ossos de porc, etc. amb moderació i regularitat, pot ajudar a augmentar els nivells de colesterol en sang, augmentar la tensió arterial i augmentar la pressió arterial.

6. Menjar gingebre amb regularitat pot afavorir la digestió, enfortir l'estómac i augmentar la pressió arterial. Podeu espolvorear gingebre en pols a la sopa o utilitzar gingebre en pols per fer te.

7. Menja menys aliments que tenen efectes antihipertensius, com el meló d'hivern, la síndria, l'api, l'arç, el meló amarg, la mongeta mungo, l'all, l'alga, la ceba, les llavors de gira-sol, etc.

<<:  Quina relació hi ha entre la rinitis al·lèrgica i l'asma al·lèrgica?

>>:  Què causa la descàrrega marró?

Recomanar articles

Les raons de la leucocitopènia van resultar ser aquestes

Com tots sabem, la leucopènia és molt perjudicial...

Quina és la manera més eficaç de prevenir la gota?

No importa qui siguis, hauries de prestar més ate...

Hi ha tantes tècniques de massatge cervical

L'espondilosi cervical és una malaltia comuna...

10 secrets inesperats per a la longevitat

Durant milers d'anys, la gent ha estat buscan...

Introducció als mètodes de desintoxicació limfàtica de les aixelles

Per descomptat, hauríem de prestar especial atenc...

Com tractar els nòduls del pit?

Durant els exàmens físics, les dones solen trobar...

Què he de fer si tinc butllofes amb picor a les mans i als peus?

Les butllofes solen aparèixer a les mans i als pe...

El pegat de l'úter calent és perjudicial per al cos?

Moltes dones pateixen el fred uterí, sobretot les...