Els ronyons de porc són els ronyons dels porcs. A moltes persones els agrada menjar-los, que tenen efectes nutritius evidents sobre el cos. Molta gent vol saber com eliminar l'olor de peix dels ronyons de porc. Si voleu eliminar l'olor de peix, podeu preparar vi blanc o vi groc. 1. Primer talleu el ronyó de porc en flors de ronyó, després renteu-lo amb aigua neta, traieu-lo i escorreu-lo, després afegiu-hi la quantitat adequada de vi blanc i fregueu-lo, després renteu-lo amb aigua neta de 3 a 5 vegades, i escalfeu-lo amb aigua bullint durant la cocció. El millor és fer servir alguns condiments originals als ronyons de porc per eliminar l'olor de peix. 2. Els ronyons de porc tenen una forta olor quan es couen Si es posen en remull amb aigua de pebre, s'eliminarà l'olor. El mètode és: posar en remull una petita quantitat de grans de pebre en aigua bullint durant 10 minuts, després treure els grans de pebre, esperar que l'aigua es refredi i posar els ronyons reformats a remull, després rentar-los no hi haurà olor peculiar en cuinar, i no es desbordarà la sang, i també pot mantenir les seves característiques fresques i tendres. 3. Col·loqueu el ronyó de porc en posició vertical, talleu lentament els meridians blancs i després talleu el ronyó de porc en dues meitats longitudinalment. Tots els meridians blancs s'han d'eliminar netament i els ronyons de porc s'han de mantenir el més intactes possible. Els meridians no es poden menjar i s'han de llençar. Aboqueu una mica de vi blanc en un bol i premeu-lo repetidament i renteu-lo amb les mans perquè el vi pugui penetrar ràpidament als ronyons del porc. 4. Poseu els ronyons tallats en un bol, agafeu una mica de ceba verda i gingebre, renteu-los, toqueu-los amb un ganivet i hi poseu-hi, després hi poseu vi d'arròs fins que quedin submergits. Al cap d'uns 20 minuts, utilitzeu una gasa neta per escórrer el vi d'arròs i traieu la ceba, el gingebre i el ronyó per desfer-se de l'olor de peix. Però és millor escórrer-lo. A l'estiu, podeu posar-lo a la nevera per a un ús posterior. 5. Mètode d'eliminació de pebre Primer, bulli mitja olla d'aigua al foc Després que l'olla bulli, afegiu-hi tres culleradetes de pebre en gra i deixeu-ho coure durant tres minuts. Apagueu el foc al cap de tres minuts, aboqueu l'aigua de pebrot en un bol i deixeu-ho refredar, després aboqueu l'aigua de pebrot refredat sobre els ronyons de porc i deixeu-los en remull durant cinc minuts. No oblideu eliminar també tots els meridians. |
<<: Quins són els primers símptomes de l'ascite?
>>: Què fer si la funció hepàtica és alta?
Què és el lloc web de Murata Manufacturing? Murata...
Què és Huntington Ingalls Industries? Huntington I...
La pols de bolets de Ruyilong és un aliment salud...
La neurastènia és actualment una malaltia relativ...
Normalment sentim parlar del reumatisme. Un dels ...
La mononucleosi és una malaltia infecciosa molt g...
Tot i que moltes persones ara presten atenció a l...
Els pits sempre han estat la part a la qual les d...
Els cossos de les persones tenen glòbuls vermells...
Els pacients amb fibrosi pulmonar han de beure mo...
El metanol és un líquid incolor i volàtil, crec q...
Per diverses raons, algunes persones necessiten f...
El préssec sec es pot utilitzar com a medicament,...
La magrana és una fruita que consumim sovint. Té ...
La sang és la substància més important del cos hu...