Les tos seca freqüents són molt incòmodes, per la qual cosa cal parar atenció als ajustos raonables de la dieta, sobretot quan tens tos seca, no és adequat menjar aliments calents, com caramels, xocolata o dolços diversos, així com aliments picants. 1. La medicina tradicional xinesa creu que els dolços poden causar fàcilment calor i flegma, provocant problemes respiratoris i agreujant la tos i l'esput. Per tant, les persones amb tos no han de menjar llaminadures, com caramels, xocolata, sucre blanc, sucre moreno, fruites en conserva, gelats, etc. Tampoc han de menjar fruites amb una dolçor forta, com ara taronges, síndries, raïm, etc. 2. Els aliments crus i freds sovint danyen la melsa i l'estómac, provocant una disfunció de la melsa i l'estómac i debilitant la funció de recuperació del cos, i augmenta l'esput i agreuja la tos. No són aptes per al consum aliments com paletes, refresc congelat, sucs gelats, gelats, etc. 3. El menjar picant pot induir fàcilment infecció bacteriana, envair la mucosa traqueal, agreujar la tos, formar flegma enganxosa i retardar la malaltia. Per tant, quan tossiu, heu d'anar amb compte d'evitar menjar aliments picants, càlids o salats, com ara gingebre, xile, pebrot, porro, coriandre, ceba, ginseng, xai, carn de gos, vedella, escabetx, cansalada, etc. També s'han de menjar menys fruites càlides com la pinya, el préssec, la cirera, el litxi, el bayberry, el longan i la pruna. Està prohibit beure alcohol, fumar o beure te o cafè fort. 3. Els aliments grassos i grassos sovint són difícils de digerir i poden provocar fàcilment humitat i calor, agreujant els símptomes de la flema i la calor. Per tant, quan tens tos, s'ha d'evitar menjar carn grassa, formatge, pastís de crema, pollastre rostit, fregit, bistec, rotllets primaverals, bastonets de massa fregits, pastissos fregits, sopa espessa de pollastre, etc. 4. Quan tens tos, s'ha d'allunyar de tot tipus d'aliments irritants, com marisc, peix, gambes, cranc, ous, llet, pollastre, ànec, vieires, etc., perquè aquests aliments de peix poden irritar fàcilment les vies respiratòries, dificultar l'estómac i la melsa, augmentar la flegma i la humitat. 5. Sabors àcids i astringents, com ara vinagre, xucrut, taronges àcides, raïms d'all, lledoners i crabes madurs i caquis. |
<<: Puc beure aigua abans d'un examen físic en dejú?
>>: Per què la transaminasa és normal però la bilirubina és alta?
La ciàtica té un gran impacte i problemes en la n...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Educac...
El peu d'atleta no és desconegut per a la maj...
A la vida, sovint trobem algunes esquitxades d...
Quina és la web de l'INSA de Tolosa? INSA DE T...
Durant l'embaràs, si la resistència de la mar...
El 15% de la salut i l'esperança de vida d...
La pera és una fruita comuna. El valor nutriciona...
La roba interior també té una vida útil La vida ú...
Quin és el lloc web de Nidec Corporation? NIDEC és...
Cansament lleu, menja una petita quantitat de dol...
Quin és el lloc web de l'Escola Nacional d'...
Moltes persones troben estrany que el clima sigui...
Si no tens cura, el xiclet es pot enganxar al teu...
Què és el lloc web de la Golden Key International ...