Les tos seca freqüents són molt incòmodes, per la qual cosa cal parar atenció als ajustos raonables de la dieta, sobretot quan tens tos seca, no és adequat menjar aliments calents, com caramels, xocolata o dolços diversos, així com aliments picants. 1. La medicina tradicional xinesa creu que els dolços poden causar fàcilment calor i flegma, provocant problemes respiratoris i agreujant la tos i l'esput. Per tant, les persones amb tos no han de menjar llaminadures, com caramels, xocolata, sucre blanc, sucre moreno, fruites en conserva, gelats, etc. Tampoc han de menjar fruites amb una dolçor forta, com ara taronges, síndries, raïm, etc. 2. Els aliments crus i freds sovint danyen la melsa i l'estómac, provocant una disfunció de la melsa i l'estómac i debilitant la funció de recuperació del cos, i augmenta l'esput i agreuja la tos. No són aptes per al consum aliments com paletes, refresc congelat, sucs gelats, gelats, etc. 3. El menjar picant pot induir fàcilment infecció bacteriana, envair la mucosa traqueal, agreujar la tos, formar flegma enganxosa i retardar la malaltia. Per tant, quan tossiu, heu d'anar amb compte d'evitar menjar aliments picants, càlids o salats, com ara gingebre, xile, pebrot, porro, coriandre, ceba, ginseng, xai, carn de gos, vedella, escabetx, cansalada, etc. També s'han de menjar menys fruites càlides com la pinya, el préssec, la cirera, el litxi, el bayberry, el longan i la pruna. Està prohibit beure alcohol, fumar o beure te o cafè fort. 3. Els aliments grassos i grassos sovint són difícils de digerir i poden provocar fàcilment humitat i calor, agreujant els símptomes de la flema i la calor. Per tant, quan tens tos, s'ha d'evitar menjar carn grassa, formatge, pastís de crema, pollastre rostit, fregit, bistec, rotllets primaverals, bastonets de massa fregits, pastissos fregits, sopa espessa de pollastre, etc. 4. Quan tens tos, s'ha d'allunyar de tot tipus d'aliments irritants, com marisc, peix, gambes, cranc, ous, llet, pollastre, ànec, vieires, etc., perquè aquests aliments de peix poden irritar fàcilment les vies respiratòries, dificultar l'estómac i la melsa, augmentar la flegma i la humitat. 5. Sabors àcids i astringents, com ara vinagre, xucrut, taronges àcides, raïms d'all, lledoners i crabes madurs i caquis. |
<<: Puc beure aigua abans d'un examen físic en dejú?
>>: Per què la transaminasa és normal però la bilirubina és alta?
Les píndoles de te Lianhua Peak es componen princ...
Totes les dones volen que la seva pell es vegi cl...
El càncer d'úter és un tipus de càncer amb un...
Es pot dir que el problema de les ulleres sota el...
L'espondilosi cervical és una malaltia comuna...
Sabem que els ovaris són els responsables de l...
Què és el lloc web d'Orlando Magic? L'Orla...
La bronquitis és una de les malalties respiratòri...
L'extracció de cataractes amb facoemulsificac...
Què és WordPress? WordPress és el sistema de blocs...
El desenvolupament de fol·licles múltiples és un ...
Què és Pringles? Pringles és una marca americana d...
L'aplicació de gingebre al cuir cabellut és u...
Les persones que viuen a altituds més altes no no...
Actualment, cada cop més persones pateixen onicom...