Els càlculs renals són un tipus de malaltia renal. En general, són causats per una dieta inadequada. Menjar una gran quantitat d'aliments d'àcid oxàlic pot provocar càlculs renals. Causes dels càlculs renals La gran acumulació d'àcid oxàlic al cos és un dels factors que condueixen als càlculs renals. Els aliments que en general els agrada menjar, com els espinacs, les mongetes, el raïm, el cacau, el te, les taronges, els tomàquets, les patates, les prunes, els brots de bambú, etc., són aliments amb un alt contingut d'àcid oxàlic. Els metges han descobert mitjançant la investigació que 200 grams d'espinacs contenen 725,6 mg d'àcid oxàlic Si una persona menja 200 grams d'espinacs alhora, 8 hores després de menjar, la quantitat d'àcid oxàlic excretat a l'orina serà de 20-25 mg, que equival a la quantitat mitjana total d'àcid oxàlic excretat per 24 hores. Les desposses d'animals, el marisc, els cacauets, les mongetes, els espinacs, etc. contenen més purines. Després que la purina entri al cos, se sotmet al metabolisme i el producte final del seu metabolisme és l'àcid úric. L'àcid úric pot afavorir la precipitació d'oxalat a l'orina. Si mengeu massa aliments rics en purines alhora i el metabolisme de les purines és anormal, l'oxalat es dipositarà a l'orina i formarà càlculs urinaris. La carn de diversos animals, especialment la carn de porc grassa, són aliments rics en greixos. Menjar massa augmentarà inevitablement el greix corporal reduirà la quantitat de calci que es pot unir als intestins, augmentant així l'absorció d'oxalat, com ara suar molt, beure menys aigua i menys producció d'orina, és probable que es formen càlculs renals. Per tant, els metges sovint diuen que per prevenir els càlculs renals s'ha de beure més aigua quan fa calor i després de menjar aliments grassos, per tal d'afavorir la micció i diluir els components de l'orina, reduint així el risc de patir càlculs renals. El sucre és un nutrient important per al cos humà i s'ha de suplementar en quantitats adequades regularment. No obstant això, afegir massa alhora, especialment lactosa, pot crear condicions per a la formació de càlculs. Tant si es tracta de persones normals com de pacients amb pedra, després de consumir 100 grams de sacarosa, la seva orina es va revisar 2 hores després, i es va trobar que les concentracions de calci i àcid oxàlic a l'orina augmentaven si es pren la lactosa, pot afavorir l'absorció de calci i és més probable que provoqui l'acumulació d'oxalat de calci en el cos. L'excés de proteïna, l'anàlisi química de la composició dels càlculs renals va trobar que l'oxalat de calci representava el 87,5% de les pedres. La font d'una proporció tan gran d'oxalat de calci és que, a més de contenir les matèries primeres d'àcid oxàlic: glicina i hidroxiprolina, la proteïna també pot promoure l'absorció de calci per la funció intestinal. |
<<: L'artritis reumatoide severa es pot tractar amb aquests mètodes
>>: Quines són les causes de l'onicomicosi?
La tuberculosi no es produeix fàcilment, però una...
La postura asseguda inadequada a llarg termini és...
La gent sovint sent parlar de la cel·lulosa nutri...
El dolor abdominal i la diarrea són freqüents, pe...
Què és Nifty? Nifty és un gran portal web operat p...
Hem de menjar arròs tots els dies, però de vegade...
És inevitable que hi hagi cops i contusions a la ...
Houttuynia cordata és força comú a la nostra vida...
En aquesta època de l'abundància, l'alime...
El plexe braquial és una part important del siste...
Els punts negres del nas també s'anomenen com...
Amb la millora contínua de les condicions econòmi...
Les bobines de mosquits són un mètode per repel·l...
La inflor estomacal i la pèrdua de gana ha de ser...
Ganoderma lucidum és un material medicinal de pri...