En la vida d'avui, moltes persones pateixen de hipertensió arterial generalment està relacionada amb l'herència i el medi ambient, per tant, hem de prestar més atenció al condicionament de la dieta i afegir més aliments amb efectes antihipertensius als aliments que ingerim. 1. Kiwi Quan es tracta de fruites que baixen la pressió arterial per a pacients amb hipertensió, el kiwi, també conegut com "kiwi", és la primera opció. El kiwi té un gust agre, dolç i fred a la natura. Tota la fruita o el suc pot eliminar la calor i promoure la diuresi, dispersar l'estasi de la sang i promoure la circulació sanguínia, resistir la inflamació i reduir la inflor, reduir la pressió arterial i reduir el colesterol. Per als pacients amb hipertensió, malaltia coronària i arteriosclerosi, menjar kiwi regularment pot ajudar a controlar la pressió arterial. 2. Poma La poma és coneguda com el "rei de les fruites" i té un alt valor nutritiu. Conté una varietat de vitamines, sucres, pectina, sals inorgàniques, àcid màlic, àcid cítric, àcid tànic i cel·lulosa. Per als pacients amb hipertensió, les pomes són riques en sals de potassi, que es poden combinar amb sals de sodi del cos i excretar aquestes últimes fora del cos, jugant un paper important en la prevenció de malalties cardiovasculars. A més, les pomes poden prevenir l'augment del colesterol a la sang i reduir el contingut de sucre a la sang. Menjar pomes té molts beneficis per als pacients amb pressió arterial alta. 3. moniato morat Els estudis han trobat que menjar patates morades dues vegades al dia pot reduir la pressió arterial. 4. Plàtan Els plàtans proporcionen al cos ions de potassi que redueixen la pressió arterial, però són baixos en ions de sodi que poden augmentar la pressió arterial i danyar els vasos sanguinis. El potassi urinari augmenta i la pressió arterial disminueix, especialment en la hipertensió primària. El potassi té un impacte més gran sobre la pressió arterial que els ions de sodi i l'augment del potassi estan clarament dirigits a prevenir i tractar la hipertensió primària i l'hemorràgia cerebral. 5. Taronja Les taronges contenen més de 10 nutrients, incloent una gran quantitat de vitamina C, àcid de mandarina i glucosa. Per a la hipertensió causada per l'hepatitis crònica, menjar més mandarines pot millorar la funció de desintoxicació del fetge, accelerar la conversió del colesterol i prevenir l'arteriosclerosi. Menjar una taronja amb regularitat després dels àpats pot augmentar la gana i eliminar els trastorns digestius causats per la pressió arterial alta. 6. Algues Els estudis han descobert que menjar algues amb regularitat pot ajudar a reduir la pressió arterial alta i prevenir malalties del cor. Com que les algues contenen pèptids bioactius, un ingredient clau que ajuda a reduir la pressió arterial, els seus efectes són similars als dels fàrmacs antihipertensius comuns. Els aliments d'algues inclouen principalment: kelp, laver i wakame. |
<<: Com tractar les nàusees causades per problemes d'estómac?
>>: Com netejar la roba amb taques d'oli que fa massa temps que hi són?
Crec que tothom està especialment interessat en q...
Les articulacions dels dits són els punts de conn...
Crec que moltes persones trobaran un fenomen a le...
El restrenyiment és un fenomen comú en els nens. ...
La distròfia muscular progressiva s'ha conver...
Què és el portal xinès de l'oest del Canadà? C...
Què és el lloc web de HANSA? HANSA és una marca de...
1. Antecedents familiars de malaltia vascular - e...
Quin és el lloc web de Korean Broadcasting Corpora...
Quina és la pàgina web del Lens Football Club? El ...
La prova d'assegut i abast no és estrany per ...
Guilinggao pot tenir un paper molt important en l...
El fosfat de clindamicina és un derivat de síntes...
Si els nous casats volen evitar l'embaràs, un...
Potser moltes persones tenen un hàbit en la seva ...