Menjar raïm provoca calor interna?

Menjar raïm provoca calor interna?

Els raïms creixen en raïms, de color morat, verds i cristal·lins. La vista del raïm despertarà la gana de tothom. L'època de maduració natural del raïm és després de l'inici de la tardor. Ara que la tecnologia és avançada, el raïm es pot menjar tot l'any, però el raïm madurat és el més deliciós i econòmic. Després de l'inici de la tardor, tothom comprava molt raïm per endur-se'n a casa, ja que mai no podia menjar prou.

El cultiu del raïm té una història de milers d'anys al meu país. Ara la tecnologia de cultiu del raïm del meu país ha entrat a les files avançades del meu país. Menjar raïm és un gran plaer. Menjar massa raïm provocarà calor intern?

Per entendre si menjar raïm et farà enfadar, primer hem de mirar què diuen els clàssics. "Compendi de Materia Medica" creu que el sucre de raïm és àcid, pla i no tòxic. Entra als meridians del pulmó, la melsa i el ronyó. Així que menjar raïm no et farà mal de coll. No obstant això, segons "Medical Collection", "menjar massa provocarà calor interna", per la qual cosa és adequat. Hi ha molts beneficis del raïm Menjar raïm pot reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, beneficiar el yin del fetge, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa i alleujar la inquietud i la set. El raïm també pot tractar la deficiència de qi i sang, la tos de deficiència pulmonar, les palpitacions i suors nocturns, el reumatisme, el dolor muscular i ossi, la gonorrea i l'edema. Menjar raïm pot nodrir el líquid renal, enfortir els músculs i els ossos, calmar la set i estabilitzar l'embaràs. El suc de raïm és eficaç per tractar la tos i el mal d'esquena. Menjar raïm és especialment bo per a tu quan et sents esgotat mentalment, anèmic i tens el cor palpitant, sobretot després de fer hores extraordinàries.

Per tant, com que menjar raïm no provoca calor interna i no provoca fred, la medicina xinesa aconsella que no s'ha de menjar raïm quan es prenen ginseng. A més, no podeu beure aigua immediatament després de dinar, ja que això pot causar diarrea fàcilment.

El raïm té un alt valor nutricional i el suc de raïm s'anomena llet vegetal. El contingut de sucre del raïm és d'entre un 10% i un 25% i pot arribar a ser d'uns 30%. El sucre que conté el raïm és disacàrid. Fàcilment absorbit i utilitzat pel cos humà. Però no causarà diabetis. El raïm també pot prevenir el càncer.

<<:  La forma més ràpida de tractar l'acne

>>:  Per a què serveix la llet caducada?

Recomanar articles

Quines són les causes del dolor de genoll?

El genoll és el punt de connexió entre la nostra ...

Quines són les precaucions abans de la cirurgia d'hemorroides?

Les hemorroides són una malaltia comuna a la zona...

El paper de l'àcid hialurònic

L'àcid hialurònic és un ingredient que manté ...

La pols de perles pot eliminar el melasma? Com ​​utilitzar-la?

És una pràctica habitual utilitzar pols de perles...

Taxa de supervivència del colangiocarcinoma

El colangioma és una malaltia molt freqüent en la...

Què tal Magrolan? Comentaris i informació del lloc web de Magroland

Què és Magroland? Maclaren és la principal marca d...

Què fa un control prematrimonial?

L'estat estableix que cada parella que està a...

Quins olis essencials són bons per perdre pes?

Moltes persones no tenen un concepte clar dels ol...

Què causa l'acne entre les celles?

El creixement dels grans afecta molt la bellesa d...

Mètodes quiropràctics

De fet, pessigar la columna és ajudar-te a preven...

Hemorràgies nasals que no s'aturaran

Què passa quan no es pot aturar l'hemorràgia ...