Menjar raïm provoca calor interna?

Menjar raïm provoca calor interna?

Els raïms creixen en raïms, de color morat, verds i cristal·lins. La vista del raïm despertarà la gana de tothom. L'època de maduració natural del raïm és després de l'inici de la tardor. Ara que la tecnologia és avançada, el raïm es pot menjar tot l'any, però el raïm madurat és el més deliciós i econòmic. Després de l'inici de la tardor, tothom comprava molt raïm per endur-se'n a casa, ja que mai no podia menjar prou.

El cultiu del raïm té una història de milers d'anys al meu país. Ara la tecnologia de cultiu del raïm del meu país ha entrat a les files avançades del meu país. Menjar raïm és un gran plaer. Menjar massa raïm provocarà calor intern?

Per entendre si menjar raïm et farà enfadar, primer hem de mirar què diuen els clàssics. "Compendi de Materia Medica" creu que el sucre de raïm és àcid, pla i no tòxic. Entra als meridians del pulmó, la melsa i el ronyó. Així que menjar raïm no et farà mal de coll. No obstant això, segons "Medical Collection", "menjar massa provocarà calor interna", per la qual cosa és adequat. Hi ha molts beneficis del raïm Menjar raïm pot reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, beneficiar el yin del fetge, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa i alleujar la inquietud i la set. El raïm també pot tractar la deficiència de qi i sang, la tos de deficiència pulmonar, les palpitacions i suors nocturns, el reumatisme, el dolor muscular i ossi, la gonorrea i l'edema. Menjar raïm pot nodrir el líquid renal, enfortir els músculs i els ossos, calmar la set i estabilitzar l'embaràs. El suc de raïm és eficaç per tractar la tos i el mal d'esquena. Menjar raïm és especialment bo per a tu quan et sents esgotat mentalment, anèmic i tens el cor palpitant, sobretot després de fer hores extraordinàries.

Per tant, com que menjar raïm no provoca calor interna i no provoca fred, la medicina xinesa aconsella que no s'ha de menjar raïm quan es prenen ginseng. A més, no podeu beure aigua immediatament després de dinar, ja que això pot causar diarrea fàcilment.

El raïm té un alt valor nutricional i el suc de raïm s'anomena llet vegetal. El contingut de sucre del raïm és d'entre un 10% i un 25% i pot arribar a ser d'uns 30%. El sucre que conté el raïm és disacàrid. Fàcilment absorbit i utilitzat pel cos humà. Però no causarà diabetis. El raïm també pot prevenir el càncer.

<<:  La forma més ràpida de tractar l'acne

>>:  Per a què serveix la llet caducada?

Recomanar articles

Quin és el motiu per sentir-se adormit després de dinar?

La gent té somni després de dinar, sobretot a la ...

Quin és el mètode de respiració artificial?

La respiració artificial és una mesura de primers...

Introducció als mètodes de desintoxicació limfàtica de les aixelles

Per descomptat, hauríem de prestar especial atenc...

Cinc avantatges d'afegir pell de mandarina a la cuina

La gent sovint remulla la pell de mandarina en ai...

Quins aliments són bons per a la melsa dels nens?

Els nens d'avui dia tenen moltes malalties de...

Com comprovar amb precisió l'arteriosclerosi cerebral

No hi ha manera de diagnosticar l'arterioscle...

L'artritis reumatoide es convertirà en artritis reumatoide amb el temps?

Avui en dia, la majoria de la gent té instal·lats...

La mel és àcida o alcalina?

La mel és un aliment molt comú. Aquest tipus d...

Què fer si un os de peix està enganxat a la gola

A molta gent els agrada menjar peix, com tots sab...

Què causa els mals de cap i què cal fer-hi?

Actualment, la gent està sota una gran pressió en...

Quants moviments intestinals al dia és normal

Els moviments intestinals normals cada dia són re...

Quina malaltia indica un gust mixt a la boca?

Moltes vegades tenim un sabor amarg a la boca, i ...