Els raïms creixen en raïms, de color morat, verds i cristal·lins. La vista del raïm despertarà la gana de tothom. L'època de maduració natural del raïm és després de l'inici de la tardor. Ara que la tecnologia és avançada, el raïm es pot menjar tot l'any, però el raïm madurat és el més deliciós i econòmic. Després de l'inici de la tardor, tothom comprava molt raïm per endur-se'n a casa, ja que mai no podia menjar prou. El cultiu del raïm té una història de milers d'anys al meu país. Ara la tecnologia de cultiu del raïm del meu país ha entrat a les files avançades del meu país. Menjar raïm és un gran plaer. Menjar massa raïm provocarà calor intern? Per entendre si menjar raïm et farà enfadar, primer hem de mirar què diuen els clàssics. "Compendi de Materia Medica" creu que el sucre de raïm és àcid, pla i no tòxic. Entra als meridians del pulmó, la melsa i el ronyó. Així que menjar raïm no et farà mal de coll. No obstant això, segons "Medical Collection", "menjar massa provocarà calor interna", per la qual cosa és adequat. Hi ha molts beneficis del raïm Menjar raïm pot reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, beneficiar el yin del fetge, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa i alleujar la inquietud i la set. El raïm també pot tractar la deficiència de qi i sang, la tos de deficiència pulmonar, les palpitacions i suors nocturns, el reumatisme, el dolor muscular i ossi, la gonorrea i l'edema. Menjar raïm pot nodrir el líquid renal, enfortir els músculs i els ossos, calmar la set i estabilitzar l'embaràs. El suc de raïm és eficaç per tractar la tos i el mal d'esquena. Menjar raïm és especialment bo per a tu quan et sents esgotat mentalment, anèmic i tens el cor palpitant, sobretot després de fer hores extraordinàries. Per tant, com que menjar raïm no provoca calor interna i no provoca fred, la medicina xinesa aconsella que no s'ha de menjar raïm quan es prenen ginseng. A més, no podeu beure aigua immediatament després de dinar, ja que això pot causar diarrea fàcilment. El raïm té un alt valor nutricional i el suc de raïm s'anomena llet vegetal. El contingut de sucre del raïm és d'entre un 10% i un 25% i pot arribar a ser d'uns 30%. El sucre que conté el raïm és disacàrid. Fàcilment absorbit i utilitzat pel cos humà. Però no causarà diabetis. El raïm també pot prevenir el càncer. |
<<: La forma més ràpida de tractar l'acne
>>: Per a què serveix la llet caducada?
El genoll és el punt de connexió entre la nostra ...
Les hemorroides són una malaltia comuna a la zona...
L'àcid hialurònic és un ingredient que manté ...
Què és FMC Technologies? FMC Technologies és un pr...
Què és la Universitat Lliure de Bolzano? La Univer...
L'oïda és un dels cinc sentits més importants...
És una pràctica habitual utilitzar pols de perles...
El colangioma és una malaltia molt freqüent en la...
Què és Magroland? Maclaren és la principal marca d...
L'estat estableix que cada parella que està a...
Moltes persones no tenen un concepte clar dels ol...
El creixement dels grans afecta molt la bellesa d...
Què és The Australian Advertiser? The Advertiser é...
De fet, pessigar la columna és ajudar-te a preven...
Què passa quan no es pot aturar l'hemorràgia ...