Menjar raïm provoca calor interna?

Menjar raïm provoca calor interna?

Els raïms creixen en raïms, de color morat, verds i cristal·lins. La vista del raïm despertarà la gana de tothom. L'època de maduració natural del raïm és després de l'inici de la tardor. Ara que la tecnologia és avançada, el raïm es pot menjar tot l'any, però el raïm madurat és el més deliciós i econòmic. Després de l'inici de la tardor, tothom comprava molt raïm per endur-se'n a casa, ja que mai no podia menjar prou.

El cultiu del raïm té una història de milers d'anys al meu país. Ara la tecnologia de cultiu del raïm del meu país ha entrat a les files avançades del meu país. Menjar raïm és un gran plaer. Menjar massa raïm provocarà calor intern?

Per entendre si menjar raïm et farà enfadar, primer hem de mirar què diuen els clàssics. "Compendi de Materia Medica" creu que el sucre de raïm és àcid, pla i no tòxic. Entra als meridians del pulmó, la melsa i el ronyó. Així que menjar raïm no et farà mal de coll. No obstant això, segons "Medical Collection", "menjar massa provocarà calor interna", per la qual cosa és adequat. Hi ha molts beneficis del raïm Menjar raïm pot reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, beneficiar el yin del fetge, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa i alleujar la inquietud i la set. El raïm també pot tractar la deficiència de qi i sang, la tos de deficiència pulmonar, les palpitacions i suors nocturns, el reumatisme, el dolor muscular i ossi, la gonorrea i l'edema. Menjar raïm pot nodrir el líquid renal, enfortir els músculs i els ossos, calmar la set i estabilitzar l'embaràs. El suc de raïm és eficaç per tractar la tos i el mal d'esquena. Menjar raïm és especialment bo per a tu quan et sents esgotat mentalment, anèmic i tens el cor palpitant, sobretot després de fer hores extraordinàries.

Per tant, com que menjar raïm no provoca calor interna i no provoca fred, la medicina xinesa aconsella que no s'ha de menjar raïm quan es prenen ginseng. A més, no podeu beure aigua immediatament després de dinar, ja que això pot causar diarrea fàcilment.

El raïm té un alt valor nutricional i el suc de raïm s'anomena llet vegetal. El contingut de sucre del raïm és d'entre un 10% i un 25% i pot arribar a ser d'uns 30%. El sucre que conté el raïm és disacàrid. Fàcilment absorbit i utilitzat pel cos humà. Però no causarà diabetis. El raïm també pot prevenir el càncer.

<<:  La forma més ràpida de tractar l'acne

>>:  Per a què serveix la llet caducada?

Recomanar articles

El suc de gingebre realment promou el creixement del cabell?

Moltes persones amb pèrdua de cabell han sentit d...

Què tal Duke Energy? Ressenyes de Duke Energy i informació del lloc web

Què és el lloc web de Duke Energy? Duke Energy és ...

Què tal La Mer? La Mer Review i informació del lloc web

Què és La Mer? LA MER és la crema facial més cara ...

Quins són els beneficis de les sabates de massatge?

Els humans som animals que poden caminar dret, ai...

Quins són els usos màgics de les pells de fruita?

Quan solem menjar fruites, normalment llencem les...

4 parts que et fan semblar més gran

Potser et vesteixes molt bé cada dia i fas tot el...

Quin tipus de pròtesis dentals són bones?

Moltes persones no van cuidar bé les seves dents ...

Característiques del sucre blanc de gra gran

Hi ha molts tipus de sucre blanc, i no només tene...

Com rentar la tinta negra de la roba

L'anomenada tinta negra és sovint tinta de ca...

Encara puc beure Tieguanyin caducat?

A molts xinesos els agrada beure te, però el te t...