Els raïms creixen en raïms, de color morat, verds i cristal·lins. La vista del raïm despertarà la gana de tothom. L'època de maduració natural del raïm és després de l'inici de la tardor. Ara que la tecnologia és avançada, el raïm es pot menjar tot l'any, però el raïm madurat és el més deliciós i econòmic. Després de l'inici de la tardor, tothom comprava molt raïm per endur-se'n a casa, ja que mai no podia menjar prou. El cultiu del raïm té una història de milers d'anys al meu país. Ara la tecnologia de cultiu del raïm del meu país ha entrat a les files avançades del meu país. Menjar raïm és un gran plaer. Menjar massa raïm provocarà calor intern? Per entendre si menjar raïm et farà enfadar, primer hem de mirar què diuen els clàssics. "Compendi de Materia Medica" creu que el sucre de raïm és àcid, pla i no tòxic. Entra als meridians del pulmó, la melsa i el ronyó. Així que menjar raïm no et farà mal de coll. No obstant això, segons "Medical Collection", "menjar massa provocarà calor interna", per la qual cosa és adequat. Hi ha molts beneficis del raïm Menjar raïm pot reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, beneficiar el yin del fetge, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa i alleujar la inquietud i la set. El raïm també pot tractar la deficiència de qi i sang, la tos de deficiència pulmonar, les palpitacions i suors nocturns, el reumatisme, el dolor muscular i ossi, la gonorrea i l'edema. Menjar raïm pot nodrir el líquid renal, enfortir els músculs i els ossos, calmar la set i estabilitzar l'embaràs. El suc de raïm és eficaç per tractar la tos i el mal d'esquena. Menjar raïm és especialment bo per a tu quan et sents esgotat mentalment, anèmic i tens el cor palpitant, sobretot després de fer hores extraordinàries. Per tant, com que menjar raïm no provoca calor interna i no provoca fred, la medicina xinesa aconsella que no s'ha de menjar raïm quan es prenen ginseng. A més, no podeu beure aigua immediatament després de dinar, ja que això pot causar diarrea fàcilment. El raïm té un alt valor nutricional i el suc de raïm s'anomena llet vegetal. El contingut de sucre del raïm és d'entre un 10% i un 25% i pot arribar a ser d'uns 30%. El sucre que conté el raïm és disacàrid. Fàcilment absorbit i utilitzat pel cos humà. Però no causarà diabetis. El raïm també pot prevenir el càncer. |
<<: La forma més ràpida de tractar l'acne
>>: Per a què serveix la llet caducada?
Què és el lloc web de Nashville Predators? Els Nas...
Moltes persones amb pèrdua de cabell han sentit d...
Què és el lloc web de Duke Energy? Duke Energy és ...
Què és La Mer? LA MER és la crema facial més cara ...
Els humans som animals que poden caminar dret, ai...
Quan solem menjar fruites, normalment llencem les...
Què és el lloc web de General Reinsurance Company?...
Potser et vesteixes molt bé cada dia i fas tot el...
Moltes persones no van cuidar bé les seves dents ...
Què és el lloc web de l'Institut Holandès de C...
Què és el lloc web del Canadian National Railway? ...
Què és Celebrity-Gossip? Celebrity-Gossip.net és e...
Hi ha molts tipus de sucre blanc, i no només tene...
L'anomenada tinta negra és sovint tinta de ca...
A molts xinesos els agrada beure te, però el te t...