El pastís és el preferit de moltes persones i hi ha moltes maneres de fer-lo, perquè els diferents tipus de pastissos tenen diferents mètodes per fer-los. Moltes persones no saben com fer pastissos, així que han de tenir una bona comprensió dels passos per fer-los abans de fer-los. Com fer un pastís a la màquina de pa: Pastís de mousse de bayberry Material Farciment de mousse de bayberry: 300 grams de bayberry fresc. 60 g de sucre, 10 g de gelatina en pols, 40 g de llet, 110 g de formatge crema, 50 g de iogurt natural, 140 g de nata animal, 1 culleradeta de rom Base de pastís de xocolata: 22 g de farina baixa, 8 g de cacau en pols, 1 rovell d'ou, 40 g de sucre, 1,5 clares d'ou, 50 g de xocolata negra, 30 g de mantega, 30 g de nata pràctica: [Com fer farciment de mousse de bayberry]: 1. Rentar 300 grams de bayberry fresc, posar-lo en remull amb aigua lleugera salada durant 10 minuts i després esbandir-lo. 2. Poseu el llorer a l'olla, afegiu-hi uns 240 ml d'aigua, sucre de roca o sucre, deixeu-ho bullir a foc lent, continueu cuinant uns 10 minuts i refredeu. 3. Traieu els nabius, traieu-ne el cor i traieu-ne la carn Feu uns 150 grams de puré per al farcit de mousse de llorer. 【Recepta de pastís de xocolata】: 1. Escalfeu la mantega i la nata a foc lent fins que es fonguin i afegiu-hi la xocolata negra picada, remeneu-ho fins que quedi totalment barrejat. Afegiu-hi els rovells i la meitat del sucre i barregeu-ho bé. 2. Afegiu l'altra meitat del sucre a les clares i bateu-ho fins que es formin pics rígids. Barregeu-ho amb la pasta de xocolata per lots fins que quedi ben homogènia. A continuació, tamiseu la farina baixa i el cacau en pols. 3. Poseu-ho al forn, 160 graus, traieu-lo i deixeu-ho refredar 35 minuts. 【Combinació】 : 1. Remullar la gelatina en pols + 40 g de llet freda durant 10 minuts i dissoldre-ho en aigua. 2. Després que la crema de formatge s'hagi suavitzat a temperatura ambient, afegiu-hi sucre fi i barregeu-ho bé. A continuació, afegiu-hi la melmelada de baya, el iogurt natural i el vidre. Barregeu bé cada element abans d'afegir el següent. 3. Batre la nata animal fins que estigui muntada entre un 60% i un 70% (ha de fluir molt lentament al bol) 4. Col·loqueu les rodanxes de pastís al fons del motlle, barregeu la barreja al pas 2 i al pas 3, poseu-ho al motlle, alliseu-lo i deixeu-ho a la nevera més de 2 hores. 【Decoració del mirall】: Remulleu 1 tros de gelatina fins que estigui suau, afegiu-hi suc de naridor, escalfeu-ho amb aigua fins que es fongui, refredeu, aboqueu-hi el farcit de mousse refredat i solidificat, poseu-ho a la nevera, deixeu-ho refredar fins que quedi solidificat i decoreu amb una mica de xocolata blanca. A través de la introducció anterior, tenim una mica de comprensió del mètode d'elaboració de pastissos en una màquina de pa, podeu seguir el mètode anterior. Tanmateix, cal tenir en compte que a l'hora de fer aquest tipus de pastís, heu de tenir una comprensió completa de cada pas, de manera que sabreu com fer-ho millor. |
<<: Com rentar la roba de cotó
>>: Mètodes de manteniment de la roba de pell
Els batecs prematurs són en realitat una malaltia...
A molta gent li encanta menjar iogurt, és un alim...
Quin és el lloc web de l'INTI College Malaysia...
L'hepatitis viral és causada per molts tipus ...
Lazard Corporation_Què és Lazard? Lazard Ltd. és u...
Als ulls d'algunes persones, el jade és només...
L'endocarditis oral és una malaltia oral comu...
Crec que la majoria de les amigues estan familiar...
El mango cru és en realitat el que anomenem mango...
Moltes persones han patit una gastroenteritis, qu...
L'olla a pressió elèctrica és un producte elè...
Avui dia, la salut de moltes persones no és millo...
Els marejos, els tinnitus o la debilitat a les ex...
Què és el lloc web de la Societat Europea de Físic...
El cristall mineral esmentat aquí és només un nom...