Els forns de microones són un aparell comú a moltes de les nostres llars, i molts dels nostres amics els coneixen. Els forns d'ones de llum van ser molt populars en el mercat, cosa que va fer que molts amics que estaven acostumats a utilitzar els forns de microones a l'hora de comprar no sabien quin era millor, el forn d'ones de llum o el forn de microones. El forn d'ona lleugera es pot considerar realment com un tipus de forn de microones, però és una versió millorada del forn de microones, sempre que entenem els avantatges i els desavantatges entre els dos forns, podem fer una bona elecció a l'hora de comprar. El forn d'ona de llum també s'anomena forn de microones d'ona de llum. La diferència més gran entre ell i un forn de microones normal rau en el seu mètode d'escalfament. Als forns de microones normals, els tubs de la graella interna estan fets generalment de tubs de coure o tubs de quars. Els tubs de coure són difícils de refredar després d'escalfar-se, cosa que pot causar cremades fàcilment mentre que l'eficiència tèrmica dels tubs de quars no és molt alta. El tub de graella del forn d'ona de llum es substitueix per un tub halògen (és a dir, un tub d'ona de llum) en lloc d'un tub de quars o un tub de coure. Pot generar temperatura i calor ràpidament, es refreda ràpidament, té una eficiència de calefacció més alta i no es crema, assegurant així el color dels aliments. Pel que fa al cost, el cost dels tubs d'ona de llum és només uns pocs iuans més que el dels tubs de coure o de quars, de manera que els tubs d'ona de llum s'utilitzen àmpliament en la tecnologia del forn de microones. Essència: les ones de llum són una funció auxiliar del forn microones i només funcionen per a la planxa. Sense microones, el forn d'ona de llum és com un forn normal. Els forns d'ona lluminosa del mercat són forns combinats d'ona de llum i microones Durant l'ús, es poden operar amb microones, només per ones de llum o amb una combinació d'ona de llum i microones. En altres paraules, el forn d'ona de llum és compatible amb les funcions d'un forn de microones. El principi de cocció i les característiques del forn d'ona de llum: 1. La convecció del cicló calent és la forma més completa i uniforme d'escalfar els aliments en totes direccions, resoldre el problema de l'escalfament desigual als forns normals i millorar l'eficiència tèrmica. 2. L'elevat poder de penetració de les molècules de calor de convecció pot cuinar ràpidament els aliments mentre l'esteril·litzen al 100% sense destruir els components nutricionals dels aliments. Manté una humitat suficient en els aliments després de la cocció i el sabor original, i els nutrients són fàcilment absorbits pel cos humà. 3. Aprofiteu al màxim l'espai del recipient de vidre, creeu diversos mètodes de cocció i cuina una varietat d'aliments deliciosos, de bellesa i saludables. El recipient de vidre es pot treure i netejar. 4. Múltiples funcions: rostir, rostir, fregir, cuinar al vapor, coure, rostir, fregir, esterilitzar i reescalfar. 5. Sense fum per cuinar, sense contaminació per radiació, reducció de greix, aplicació de reescalfament. Pel que fa al nou aparell anomenat forn d'ona de llum, ara hauríem de tenir molt clara la diferència entre el forn d'ona de llum i el forn de microones. |
<<: El dany de la cuina d'inducció al cos humà
Quan es tracta de febre alta, moltes persones no ...
La ictiosi vulgar és, en realitat, una malaltia d...
Tot i que la miositis osificant no és una malalti...
Els humans hem de menjar cada dia, i mentre menge...
Quin és el lloc web de Hormel Foods Company? Horme...
Què és Production REED? Production REED (株式会社プロダクシ...
De fet, les condicions de l'aire són molt dol...
Hi ha moltes malalties comunes de la pell, com ar...
A la vida, sovint hi ha algunes lesions accidenta...
El glioma cerebral és una malaltia comuna entre a...
Què és Epic Games? Epic Games és una empresa nord-...
Per prevenir l'atròfia cerebral, heu de prest...
Tothom hauria de prendre's seriosament la pre...
Quin és el lloc web del consolat general dels Esta...
Què és el lloc web d'El Al Airlines? EL AL Air...