Avui dia, les famílies mengen ous i MSG cada dia Com que els ous i l'essència de pollastre es poden menjar cada dia, moltes persones que presten especial atenció a la salut volen entendre completament si els ous i el MSG es poden menjar junts. No tots els plats són bons amb MSG. Per exemple, no és recomanable afegir MSG als ous remenats, no només no augmentarà el sabor, sinó que també destruirà els components nutricionals dels ous. Els ous contenen una gran quantitat de glutamat i una certa quantitat de clorur de sodi Quan aquests dos ingredients s'escalfen, sintetitzen una nova substància: el glutamat monosòdic. Aquesta substància té un gust pur umami i valor nutricional. L'ingredient principal de MSG també és el glutamat monosòdic. Si afegiu MSG quan els ous remenats, no només no augmentarà el sabor, sinó que també destruirà el sabor natural dels ous. Al mateix temps, també s'exclourà el glutamat de sodi dels ous. Els propis ous contenen una gran quantitat de glutamat i una certa quantitat de clorur de sodi Si s'afegeix MSG, aquestes dues substàncies generaran una nova substància després de l'escalfament: el glutamat monosòdic, que és l'ingredient principal del MSG, i el gust umami dels mateixos ous quedarà cobert. L'ingredient principal del MSG és el glutamat monosòdic, a més de ser un bon ajudant per a condimentar, el MSG pot descompondre el glutamat durant la digestió. Aquest últim es pot convertir en un neurotransmissor inhibidor mitjançant la catàlisi enzimàtica. Quan es consumeix massa MSG, aquest neurotransmissor inhibidor inhibirà diverses funcions nervioses del cos humà, donant lloc a una sèrie de símptomes com marejos, mal de cap, somnolència, rampes musculars, etc. Algunes persones també poden estar ansioses i nervioses, algunes persones amb constitucions més sensibles poden fins i tot sentir dolor ossi i debilitat muscular. A més, els neurotransmissors inhibidors excessius inhibiran la secreció de l'hormona estimulant de la tiroide per part de l'hipotàlem del cos humà, dificulten el desenvolupament ossi i l'impacte en els nens és especialment significatiu. Els ous i el MSG es poden consumir junts A través de la introducció anterior, moltes persones que mengen ous i MSG han après que els ous i el MSG no es poden consumir junts, doncs, quan es mengen ous amb normalitat, per garantir la nutrició dels ous i assegurar-se que no causen danys al cos, és millor no afegir ous. |
<<: Causes de la proteïna C reactiva alta
>>: Manifestacions clíniques de la varicel·la
Quin és el lloc web del Departament d'Immigrac...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Militar de We...
L'estridor laringi és un fenomen molt freqüen...
Què és el lloc web de la FCI? La World Canine Fede...
Hi ha moltes raons per a un nas vermell, la més c...
Quina és la web de la Universitat Jaume I? La Univ...
El kiwi és conegut com el rei de la vitamina C. T...
Moltes famílies tenen catifes, que són difícils d...
A tots ens agrada menjar sucre, que comunament es...
La disfunció del lòbul parietal pot causar lesion...
Sovint es produeix l'al·lèrgia al pol·len i m...
El nitrogen també s'utilitza àmpliament a les...
La permanent de ceràmica és una tècnica de perman...
De fet, els valors normals de la pressió arterial...
Alguns incendis són especialment propensos a prod...