La crema de tàrtar és tòxica?

La crema de tàrtar és tòxica?

A mesura que la vida material de les persones a la societat moderna es diversifica cada cop més, a molts amics els agrada menjar pastissos a la seva dieta. Sobretot els que són cruixents, suaus i dolços són els que la gent no pot deixar. Però, quantes persones saben que aquest tipus de pastís ha de tenir una crema de tàrtar per prendre forma. Per tant, la crema de tàrtar és verinosa.

La crema de tàrtar, el nom químic de la qual és tàrtrat de potassi, és una de les matèries primeres essencials per fer pastissos. Els pastissos es fan amb clara d'ou, que és alcalina amb un valor de pH de 7,6, només pot formar una escuma esponjosa i estable en un ambient àcid, és a dir, quan el valor de pH és de 4,6-4,8 només es pot afegir una gran quantitat d'altres ingredients.

Barregeu les clares i els rovells per separat Després que les clares estiguin remenades i esponjoses, afegiu-hi el tàrtar en pols per crear un ambient àcid i, a continuació, barregeu-hi la massa de rovell d'ou. En cas contrari, tot i que la clara es pot muntar, s'enfonsarà quan s'afegeix a la massa de rovell d'ou i no agafarà forma. Per tant, aquesta característica del tàrtar en pols es pot utilitzar per aconseguir el millor efecte de pujada. La quantitat de pols de tàrtar afegida és del 0,6% al 1,5% de l'ou sencer, i s'ha de barrejar bé amb el sucre de la part de clara d'ou.

Funcions del tàrtar en pols: 1. Neutralitzar l'alcalinitat de les clares d'ou 2. Ajudar a pujar les clares, fent que l'escuma sigui estable i duradora 3. Augmenta la duresa del producte; Si no teniu crema de tàrtar, podeu utilitzar una cullerada de suc de llimona o vinagre blanc.

Crec que amb la nostra comprensió de l'anterior, la majoria dels nostres amics tenen les seves pròpies idees úniques i respostes més estàndard sobre si la pols de tata és verinosa. Per descomptat, el que us vull dir és que la crema de tartrat, com a substància química, també s'anomena tartrat de sodi, per això hauríem d'entendre clarament les característiques de la crema de tartrat per tal de poder aprofitar les seves característiques per aconseguir els millors resultats i aportar més beneficis a la nostra vida.

<<:  Els plàstics són tòxics?

>>:  La bobina de mosquit de sàndal és verinosa?

Recomanar articles

És bo fer un bany termal a l'hivern?

A mesura que fa més fred, portem roba més gruixud...

Està bé fer una passejada just després de sopar?

A la vida diària, moltes persones tenen l'hàb...

Com netejar la brutícia de les arracades?

En el passat, en general, només a les noies els a...

Com tractar el quist del cap femoral

El quist del cap femoral també és un símptoma rel...

Quins són els tabús de les farinetes de vieires

Cuinar farinetes de vieires no només és una mena ...

Què fer si et sents malalt per beure

Moltes persones necessiten beure alcohol perquè h...

És culpa de les sabates que els teus peus estiguin "enfadats"?

Avui en dia, els nivells de vida de la gent són c...

Compte amb aquests 10 mals hàbits que perjudiquen la salut dels teus peus

És més probable que les persones descuidin la cur...

Melanoma maligne, la medicina xinesa té un bon efecte de tractament

El melanoma maligne és extremadament nociu per al...

Què tal NTV? Ressenyes de l'estació de televisió NTV i informació del lloc web

Què és NTV? NTV és el primer canal de notícies de ...

Els 10 millors equipaments imprescindibles per a la salut d'estiu

El clima és calorós a l'estiu, els gèrmens es...