La crema de tàrtar és tòxica?

La crema de tàrtar és tòxica?

A mesura que la vida material de les persones a la societat moderna es diversifica cada cop més, a molts amics els agrada menjar pastissos a la seva dieta. Sobretot els que són cruixents, suaus i dolços són els que la gent no pot deixar. Però, quantes persones saben que aquest tipus de pastís ha de tenir una crema de tàrtar per prendre forma. Per tant, la crema de tàrtar és verinosa.

La crema de tàrtar, el nom químic de la qual és tàrtrat de potassi, és una de les matèries primeres essencials per fer pastissos. Els pastissos es fan amb clara d'ou, que és alcalina amb un valor de pH de 7,6, només pot formar una escuma esponjosa i estable en un ambient àcid, és a dir, quan el valor de pH és de 4,6-4,8 només es pot afegir una gran quantitat d'altres ingredients.

Barregeu les clares i els rovells per separat Després que les clares estiguin remenades i esponjoses, afegiu-hi el tàrtar en pols per crear un ambient àcid i, a continuació, barregeu-hi la massa de rovell d'ou. En cas contrari, tot i que la clara es pot muntar, s'enfonsarà quan s'afegeix a la massa de rovell d'ou i no agafarà forma. Per tant, aquesta característica del tàrtar en pols es pot utilitzar per aconseguir el millor efecte de pujada. La quantitat de pols de tàrtar afegida és del 0,6% al 1,5% de l'ou sencer, i s'ha de barrejar bé amb el sucre de la part de clara d'ou.

Funcions del tàrtar en pols: 1. Neutralitzar l'alcalinitat de les clares d'ou 2. Ajudar a pujar les clares, fent que l'escuma sigui estable i duradora 3. Augmenta la duresa del producte; Si no teniu crema de tàrtar, podeu utilitzar una cullerada de suc de llimona o vinagre blanc.

Crec que amb la nostra comprensió de l'anterior, la majoria dels nostres amics tenen les seves pròpies idees úniques i respostes més estàndard sobre si la pols de tata és verinosa. Per descomptat, el que us vull dir és que la crema de tartrat, com a substància química, també s'anomena tartrat de sodi, per això hauríem d'entendre clarament les característiques de la crema de tartrat per tal de poder aprofitar les seves característiques per aconseguir els millors resultats i aportar més beneficis a la nostra vida.

<<:  Els plàstics són tòxics?

>>:  La bobina de mosquit de sàndal és verinosa?

IgA
IgA
Articles    

Recomanar articles

Què causa la contracció de la parpella inferior esquerra?

La nostra visió anterior sobre les contraccions d...

Quins són els beneficis del massatge d'acupuntura dels peus?

Quan feu massatges als punts d'acupuntura a l...

Què he de fer si els meus peus tenen la pell dura i gruixuda?

La pell morta és un estat metabòlic de la pell hu...

El motiu dels braços grossos, has de saber si t'agrada la bellesa

Els braços grossos són una preocupació important ...

Quins són els avantatges i els contres de la punció del nòdul tiroide?

La punció de nòduls tiroïdals és en realitat dete...

Quina és la causa de les palpitacions sobtades i l'opressió al pit?

En l'actualitat, a mesura que el nivell de vi...

Què causa la trombosi pulmonar?

La trombosi pulmonar és un problema comú entre le...

Què pot revelar una radiografia de tòrax?

Actualment, la radiografia de tòrax és una explor...

Puc banyar-me si tinc èczema?

L'èczema és una de les malalties dermatològiq...

Quina és la causa de la hidrocefàlia en els tumors cerebrals?

Els tumors cerebrals solen ser propensos a provoc...

Com tractar la pigmentació de l'èczema

Hi ha moltes causes de pigmentació, moltes de les...

El sopar saludable segueix la política de "quatre no".

Sembla que s'esmenta menys com menjar de mane...