La cirera és un aliment molt comú amb un valor nutricional molt alt. Es pot utilitzar per tractar la melsa i l'estómac febles, la diarrea a causa de la falta de gana, o el dany a la melsa i l'estómac, la sequedat de la boca i la llengua, el dolor de la cintura i els genolls, la fatiga o la deficiència de les extremitats; ió i pot alleugerir les taques tossudes com les pigues facials. Propietats: dolç, àcid, lleugerament càlid. Pot beneficiar la melsa i l'estómac, nodrir el fetge i els ronyons, astringir el semen i aturar la diarrea. Ingredients: Conté sucre, àcid cítric, àcid tartàric, carotè, vitamina C, ferro, calci, fòsfor i altres ingredients. Usos: s'utilitza per a la melsa i l'estómac febles, mala gana i diarrea, o danys a la melsa i l'estómac, deficiència hepàtica i renal, dolor de cintura i genolls, fatiga de les extremitats o espermatorrea, deficiència de sang i marejos com a complexos de palpitacions i marejos; Ús: menja cru, decocta amb aigua, remulla amb vi o remulla amb mel. Les cireres tenen un alt contingut de ferro, amb fins a 59 mg de ferro per cada 100 grams, ocupant el primer lloc entre les fruites. El contingut de vitamina A de la vitamina A és 4-5 vegades més gran que el del raïm, les pomes i les taronges. El contingut de carotè en vitamina C és de 4 a 5 vegades més gran que el del raïm, poma i taronja. A més, les cireres també contenen vitamines B, C i elements minerals com el calci i el fòsfor. Cada 100 g conté 83 g d'aigua, 1,4 g de proteïnes, 0,3 g de greix, 8 g de sucre, 14,4 g de carbohidrats, 66 kcal de calories, 0,4 g de fibra bruta, 0,5 g de cendres, 18 mg de calci, 18 mg de fòsfor, 5,9 mg de ferro, 5,9 mg de ferro, 15 g de ferro i 15 g de ferro. 08 mg de riboflavina, 0,4 mg de niacina, 900 mg d'àcid ascòrbic, 258 mg de potassi, 0,7 mg de sodi i 10,6 mg de magnesi. Les cireres poden alleujar l'anèmia. El ferro és la matèria primera per sintetitzar l'hemoglobina humana i és extremadament important per a les dones. Una enquesta de l'Organització Mundial de la Salut mostra que aproximadament el 50% de les nenes, el 20% de les dones adultes i el 40% de les dones embarassades pateixen anèmia per deficiència de ferro. A més, encara que les cireres són bones, vés amb compte de no menjar-ne massa. A més de contenir molt ferro, també conté una certa quantitat de glucòsids cianogènics Si es consumeix massa, provocarà una intoxicació per ferro o una intoxicació per cianur. Les cireres, també conegudes com a cireres, són riques en nutrients i tenen cert valor nutricional per al cos humà. La medicina tradicional xinesa creu que la gran cirera té la funció de regular el qi mitjà i reposar, i eliminar el reumatisme. |
<<: Quins són els remeis populars per tractar la caiguda del cabell?
Molts pacients amb nòduls de vidre esmolat als pu...
Els moniatos són un aliment molt estimat per la g...
A la nostra vida diària, la cervesa caduca sovint...
Molts amics senten un so com un paper prim quan e...
Totes les supermodels famoses mostren les seves e...
Les nàusees són un fenomen habitual en la vida di...
Què és el lloc web de Tanzània Daily News? Tanzàni...
Què és el lloc web de Credit Lyonnais? Credit Lyon...
Què és Andorra Daily? "Andorra Daily" és...
A moltes persones els agrada rentar-se els cabell...
Mèdicament, el fetge és el centre del cos humà pe...
Què és la prova de velocitat? Speed Test és un...
Per dir-ho de manera senzilla, la melsa i l'e...
Quin és el lloc web de ThyssenKrupp Marine Systems...
La varicel·la és molt contagiosa, i la majoria de...