La cirera és un aliment molt comú amb un valor nutricional molt alt. Es pot utilitzar per tractar la melsa i l'estómac febles, la diarrea a causa de la falta de gana, o el dany a la melsa i l'estómac, la sequedat de la boca i la llengua, el dolor de la cintura i els genolls, la fatiga o la deficiència de les extremitats; ió i pot alleugerir les taques tossudes com les pigues facials. Propietats: dolç, àcid, lleugerament càlid. Pot beneficiar la melsa i l'estómac, nodrir el fetge i els ronyons, astringir el semen i aturar la diarrea. Ingredients: Conté sucre, àcid cítric, àcid tartàric, carotè, vitamina C, ferro, calci, fòsfor i altres ingredients. Usos: s'utilitza per a la melsa i l'estómac febles, mala gana i diarrea, o danys a la melsa i l'estómac, deficiència hepàtica i renal, dolor de cintura i genolls, fatiga de les extremitats o espermatorrea, deficiència de sang i marejos com a complexos de palpitacions i marejos; Ús: menja cru, decocta amb aigua, remulla amb vi o remulla amb mel. Les cireres tenen un alt contingut de ferro, amb fins a 59 mg de ferro per cada 100 grams, ocupant el primer lloc entre les fruites. El contingut de vitamina A de la vitamina A és 4-5 vegades més gran que el del raïm, les pomes i les taronges. El contingut de carotè en vitamina C és de 4 a 5 vegades més gran que el del raïm, poma i taronja. A més, les cireres també contenen vitamines B, C i elements minerals com el calci i el fòsfor. Cada 100 g conté 83 g d'aigua, 1,4 g de proteïnes, 0,3 g de greix, 8 g de sucre, 14,4 g de carbohidrats, 66 kcal de calories, 0,4 g de fibra bruta, 0,5 g de cendres, 18 mg de calci, 18 mg de fòsfor, 5,9 mg de ferro, 5,9 mg de ferro, 15 g de ferro i 15 g de ferro. 08 mg de riboflavina, 0,4 mg de niacina, 900 mg d'àcid ascòrbic, 258 mg de potassi, 0,7 mg de sodi i 10,6 mg de magnesi. Les cireres poden alleujar l'anèmia. El ferro és la matèria primera per sintetitzar l'hemoglobina humana i és extremadament important per a les dones. Una enquesta de l'Organització Mundial de la Salut mostra que aproximadament el 50% de les nenes, el 20% de les dones adultes i el 40% de les dones embarassades pateixen anèmia per deficiència de ferro. A més, encara que les cireres són bones, vés amb compte de no menjar-ne massa. A més de contenir molt ferro, també conté una certa quantitat de glucòsids cianogènics Si es consumeix massa, provocarà una intoxicació per ferro o una intoxicació per cianur. Les cireres, també conegudes com a cireres, són riques en nutrients i tenen cert valor nutricional per al cos humà. La medicina tradicional xinesa creu que la gran cirera té la funció de regular el qi mitjà i reposar, i eliminar el reumatisme. |
<<: Quins són els remeis populars per tractar la caiguda del cabell?
La pomada analgèsica de Duhuo té un bon efecte pe...
El dolor a les orelles causat pel singlot signifi...
Es pot dir que el gingebre és un remei popular pe...
La plantació de flors i plantes no es pot separar...
Si un pòlip creix al blanc de l'ull, pot ser ...
Per prevenir l'atròfia cerebral, heu de prest...
Hi ha molts mètodes de pèrdua de pes habituals a ...
Okra té molts beneficis per al cos. El okra és ri...
Està bé colpejar un nen amb escuradents? Un amic ...
Els incendis es produeixen cada dia a les nostres...
Les dones necessiten un cert període d'adapta...
Com fer que la pell del nadó sigui més blanca és ...
Què és MSN Japan? MSN Japan és la branca japonesa ...
El cos humà sua fàcilment i, un cop la suor s'...
La tecnologia mèdica moderna és cada cop més avan...