La cirera és un aliment molt comú amb un valor nutricional molt alt. Es pot utilitzar per tractar la melsa i l'estómac febles, la diarrea a causa de la falta de gana, o el dany a la melsa i l'estómac, la sequedat de la boca i la llengua, el dolor de la cintura i els genolls, la fatiga o la deficiència de les extremitats; ió i pot alleugerir les taques tossudes com les pigues facials. Propietats: dolç, àcid, lleugerament càlid. Pot beneficiar la melsa i l'estómac, nodrir el fetge i els ronyons, astringir el semen i aturar la diarrea. Ingredients: Conté sucre, àcid cítric, àcid tartàric, carotè, vitamina C, ferro, calci, fòsfor i altres ingredients. Usos: s'utilitza per a la melsa i l'estómac febles, mala gana i diarrea, o danys a la melsa i l'estómac, deficiència hepàtica i renal, dolor de cintura i genolls, fatiga de les extremitats o espermatorrea, deficiència de sang i marejos com a complexos de palpitacions i marejos; Ús: menja cru, decocta amb aigua, remulla amb vi o remulla amb mel. Les cireres tenen un alt contingut de ferro, amb fins a 59 mg de ferro per cada 100 grams, ocupant el primer lloc entre les fruites. El contingut de vitamina A de la vitamina A és 4-5 vegades més gran que el del raïm, les pomes i les taronges. El contingut de carotè en vitamina C és de 4 a 5 vegades més gran que el del raïm, poma i taronja. A més, les cireres també contenen vitamines B, C i elements minerals com el calci i el fòsfor. Cada 100 g conté 83 g d'aigua, 1,4 g de proteïnes, 0,3 g de greix, 8 g de sucre, 14,4 g de carbohidrats, 66 kcal de calories, 0,4 g de fibra bruta, 0,5 g de cendres, 18 mg de calci, 18 mg de fòsfor, 5,9 mg de ferro, 5,9 mg de ferro, 15 g de ferro i 15 g de ferro. 08 mg de riboflavina, 0,4 mg de niacina, 900 mg d'àcid ascòrbic, 258 mg de potassi, 0,7 mg de sodi i 10,6 mg de magnesi. Les cireres poden alleujar l'anèmia. El ferro és la matèria primera per sintetitzar l'hemoglobina humana i és extremadament important per a les dones. Una enquesta de l'Organització Mundial de la Salut mostra que aproximadament el 50% de les nenes, el 20% de les dones adultes i el 40% de les dones embarassades pateixen anèmia per deficiència de ferro. A més, encara que les cireres són bones, vés amb compte de no menjar-ne massa. A més de contenir molt ferro, també conté una certa quantitat de glucòsids cianogènics Si es consumeix massa, provocarà una intoxicació per ferro o una intoxicació per cianur. Les cireres, també conegudes com a cireres, són riques en nutrients i tenen cert valor nutricional per al cos humà. La medicina tradicional xinesa creu que la gran cirera té la funció de regular el qi mitjà i reposar, i eliminar el reumatisme. |
<<: Quins són els remeis populars per tractar la caiguda del cabell?
El vessament pulmonar és una malaltia pulmonar re...
Quin és el lloc web de Cebu Pacific? Cebu Pacific ...
Què és la Universitat Central de Michigan? La Cent...
A moltes de les nostres amigues els agrada mirar-...
Quan els meus cabells arriben a la meva cintura.....
Un top de tub és una mena de roba que s'utili...
El fetge és un òrgan de desintoxicació important....
Un esquinç de turmell també s'anomena esquinç...
Què és el lloc web del New American College? The N...
Un estudi va demostrar que jugar el joc durant tr...
Què és Sodexo Group? Sodexo Group, un gegant franc...
Parlant de símptomes com les al·lucinacions audit...
Què són les malalties metabòliques? Crec que toth...
Què és el lloc web del Consell Nacional de Turisme...
En la societat actual, moltes persones pateixen u...