Molta gent no sap què és la gelea d'herba i la sent molt desconeguda. De fet, la gelatina d'herba és un aperitiu taiwanès famós i un aperitiu molt popular en els temps moderns. A l'estiu, la gelatina d'herba és molt eficaç per apagar la set. A més, la gelea d'herba cremada també pot eliminar la calor i embellir la pell. 1. Visió general La gelatina d'herba és un dels aperitius famosos de Taiwan. Té un gust refrescant i deliciós, dolç i suau, i té l'efecte d'aclarir la calor i embellir la pell. Hi ha dues maneres de menjar-lo. Un d'ells també és popular a Guangdong, Hong Kong i Macau, però s'anomena liangfen en aquestes zones. L'aspecte i el gust d'aquesta gelatina són similars a un altre aperitiu popular a les regions de Guangdong, Hong Kong i Macau, Guilinggao, però el mètode de preparació i els seus ingredients són molt similars al Guilinggao i la gelatina de Guangdong, i també té l'efecte d'eliminar la calor i desintoxicar. Es diu que la gelea d'herba seca de la muntanya Jiuhua al comtat de Miaoli és la més famosa. Fa dècades, la gent menjava gelatina d'herba principalment tallant-la a daus petits i simplement afegint aigua amb sucre i gel picat. Encara que hi ha begudes calentes, crec que és millor menjar-les fredes. Servit amb llenties remullades en aigua amb sucre i perles negres masticables, és refrescant i calmant. Però el secretari em va dir que les dones embarassades no haurien de menjar aquest menjar. 2. Beneficis nutricionals Prevenir el restrenyiment, eliminar l'edema, enfortir la melsa i l'estómac, millorar la funció immune del cos, promoure la lactància, eliminar la calor i desintoxicar, tenir efectes antibacterians i antibacterians, tenir efectes antial·lèrgics, reduir els lípids sanguinis i protegir els ronyons. III Pràctica 1. Barregeu la maizena i l'aigua amb els ingredients espessidors i reserveu. 2. Agafeu una cullerada, aboqueu-hi el líquid de gelea d'herba i aigua, barregeu-ho bé i deixeu-ho coure a foc mitjà. 3. Afegiu el sucre granulat disòdic mentre remeneu fins que es dissolgui, i continueu la cocció fins que torni a bullir. 4. Utilitzeu una cullera per treure l'escuma que flota a l'aigua. 5. Aboqueu l'aigua espessa del pas 1 als ingredients del pas 4 mentre remeneu i apagueu el foc. 6. Agafeu un bol petit, poseu-hi la gelea d'herba cuita i, a continuació, afegiu-hi els ingredients. |
<<: Com recuperar-se de l'hemiplegia causada per un infart cerebral
>>: Taxa de supervivència de l'hèrnia cerebral, el tractament oportú allarga la vida
Una glàndula tiroide augmentada, comunament coneg...
Totes les dones saben que no pots tenir relacions...
La majoria de les malalties de la pell blanca són...
La natació és un exercici físic comú que té molts...
La trombosi de la vena intermuscular es produeix ...
Què és Wedding Wire? Wedding Wire és una coneguda ...
Què és Jaguar? Jaguar Cars Limited és un fabricant...
Quina és la relació entre la revisió prematrimoni...
L'oli, la sal, la salsa i el vinagre són indi...
Quan els nens arriben a l'etapa de creixement...
Què és el lloc web de la Universitat de Kent? La U...
La melsa i la humitat de l'estómac i el fred ...
Quin és el lloc web de Tokyo Gas Co., Ltd.? Tokyo ...
És fàcil que aparegui la brutícia a la roba, que ...
La rinitis és un terme general per a totes les ma...