Molta gent no sap què és la gelea d'herba i la sent molt desconeguda. De fet, la gelatina d'herba és un aperitiu taiwanès famós i un aperitiu molt popular en els temps moderns. A l'estiu, la gelatina d'herba és molt eficaç per apagar la set. A més, la gelea d'herba cremada també pot eliminar la calor i embellir la pell. 1. Visió general La gelatina d'herba és un dels aperitius famosos de Taiwan. Té un gust refrescant i deliciós, dolç i suau, i té l'efecte d'aclarir la calor i embellir la pell. Hi ha dues maneres de menjar-lo. Un d'ells també és popular a Guangdong, Hong Kong i Macau, però s'anomena liangfen en aquestes zones. L'aspecte i el gust d'aquesta gelatina són similars a un altre aperitiu popular a les regions de Guangdong, Hong Kong i Macau, Guilinggao, però el mètode de preparació i els seus ingredients són molt similars al Guilinggao i la gelatina de Guangdong, i també té l'efecte d'eliminar la calor i desintoxicar. Es diu que la gelea d'herba seca de la muntanya Jiuhua al comtat de Miaoli és la més famosa. Fa dècades, la gent menjava gelatina d'herba principalment tallant-la a daus petits i simplement afegint aigua amb sucre i gel picat. Encara que hi ha begudes calentes, crec que és millor menjar-les fredes. Servit amb llenties remullades en aigua amb sucre i perles negres masticables, és refrescant i calmant. Però el secretari em va dir que les dones embarassades no haurien de menjar aquest menjar. 2. Beneficis nutricionals Prevenir el restrenyiment, eliminar l'edema, enfortir la melsa i l'estómac, millorar la funció immune del cos, promoure la lactància, eliminar la calor i desintoxicar, tenir efectes antibacterians i antibacterians, tenir efectes antial·lèrgics, reduir els lípids sanguinis i protegir els ronyons. III Pràctica 1. Barregeu la maizena i l'aigua amb els ingredients espessidors i reserveu. 2. Agafeu una cullerada, aboqueu-hi el líquid de gelea d'herba i aigua, barregeu-ho bé i deixeu-ho coure a foc mitjà. 3. Afegiu el sucre granulat disòdic mentre remeneu fins que es dissolgui, i continueu la cocció fins que torni a bullir. 4. Utilitzeu una cullera per treure l'escuma que flota a l'aigua. 5. Aboqueu l'aigua espessa del pas 1 als ingredients del pas 4 mentre remeneu i apagueu el foc. 6. Agafeu un bol petit, poseu-hi la gelea d'herba cuita i, a continuació, afegiu-hi els ingredients. |
<<: Com recuperar-se de l'hemiplegia causada per un infart cerebral
>>: Taxa de supervivència de l'hèrnia cerebral, el tractament oportú allarga la vida
El mal cabell de la Cixi es devia a la seva dèbil...
Quin és el lloc web del Linacre College, Universit...
Els ovaris són òrgans reproductors importants per...
La distensió abdominal inferior i el dolor despré...
El córrer és una molt bona manera de fer exercici...
El fenomen de la menstruació és molt important pe...
En general, un cos sa no tindrà cap part dolorosa...
Quan normalment fem servir ous en conserva per fe...
Quina és la web del Conservatori de Música de Tern...
Crec que molts amics ho han provat i han trobat q...
Quina és la pàgina web de l'Ambaixada de Xile ...
Quina és la pàgina web de la World Squash Federati...
Què he de fer si apareixen taques blanques a l...
Què és el lloc web d'Air Tahiti Nui? Air Tahit...
L'aplicació de gingebre al melic té certs efe...