Per mantenir millor la seva figura, moltes persones tindran en compte el contingut calòric dels aliments abans de triar qualsevol aliment. En realitat, el contingut calòric de la sang d'ànec no és alt, però té un bon efecte d'eliminar la calor i la desintoxicació, i també pot ajudar a prevenir i tractar els tumors del tracte digestiu. 1. Les calories de la sang d'ànec (basades en 100 grams de part comestible) són 108 kcal (451 kilojoules). Les calories de cada 100 grams de sang d'ànec representen al voltant del 4% del total de calories recomanades per la Societat de Nutrició Xinesa per a un adult mitjà per mantenir la salut. 2. Valor terapèutic Sang d'ànec. És millor utilitzar sang fresca. El sabor és salat i fresc. Té els efectes de nodrir la sang i eliminar la calor i desintoxicar. Es pot utilitzar per a la pèrdua de sang i la deficiència de sang, els sofocos en les dones durant la menstruació i la diarrea blanca en els nens que s'assembla a la gelatina de peix. Podeu beure la sang mentre estigui calenta. També pot prevenir i tractar els tumors del tracte digestiu. Podeu prendre d'1 a 2 tasses cada vegada. La sang d'ànec és rica en proteïnes i una varietat d'aminoàcids que el cos humà no pot sintetitzar. També conté un alt nivell d'hemoglobina. També conté oligoelements com el ferro i altres minerals i una varietat de vitamines, que són substàncies indispensables en el procés hematopoètic del cos humà. El Kelp és molt nutritiu i conté ingredients actius com el iode, el zinc i el coure que afavoreixen la funció del teixit hematopoètic. La investigació moderna de farmacologia anticancerígena demostra que el kelp té efectes anticancerígens i suprimidors de tumors. La sopa terapèutica elaborada amb sang d'algues i ànecs no només és un bon efecte nutritiu i de reposició de la sang per als pacients amb leucèmia, sinó que també té un efecte terapèutic auxiliar important en pacients amb leucèmia aguda i anèmia, alhora que té efectes anticancerígens i suprimidors del càncer. Per tant, aquesta recepta dietètica es pot utilitzar com una delicadesa dietètica meravellosa per a pacients amb leucèmia aguda complicada amb anèmia, i s'ha de prendre regularment. 3. Apte per a persones És comestible per a la majoria de la gent. 1. Els pacients amb anèmia, la gent gran, les dones i les persones que treballen en pols, tèxtil, sanejament, mineria i altres camps han de menjar-ne regularment. 2. Els pacients amb hipercolesterolèmia, malaltia hepàtica, hipertensió i malaltia coronària haurien de menjar menys persones amb melsa feble i diarrea a causa del fred i la humitat. |
<<: Es cauran les pestanyes trasplantades?
>>: És bo fer massatges a la pell 3 mètodes mostren efectes sorprenents?
Hi ha algunes amigues al teu voltant que bavegen ...
La proteïna d'orina positiva és una prova d...
El clorur de sodi de betahistina és un fàrmac per...
El mètode d'elaboració dels ous en conserva u...
Algunes persones de sobte descobreixen que la sev...
L'infart de miocardi és una malaltia cardíaca...
Es pot dir que la insuficiència cardíaca és una b...
El raïm és una fruita comuna que és rica en vitam...
A moltes persones ara els agrada utilitzar el mar...
El porc és una carn molt habitual en la nostra vi...
L'ús del raspat per ajudar a perdre el greix ...
Hi ha algunes diferències en el tractament de les...
La sinusitis és una malaltia molt comuna en la vi...
El tractament de les malalties a través de la ven...
El foc estomacal és molt comú en la medicina trad...