Si no presteu atenció a l'alt contingut de purines de la vostra dieta, és probable que desenvolupi gota, que causa dolor a les articulacions. El bròquil que menja la gent té un contingut de purines relativament baix, però les verdures com les algues i els brots de soja també tenen un contingut de purines relativament alt. Per tant, la gent ha de ser conscient dels malentesos sobre la gota purina. Concepció errònia 1: les verdures són aliments baixos en purines i els pacients amb gota no necessiten restringir-ne la ingesta. Molta gent creu que les verdures són baixes en purines i no indueixen la gota, de manera que no cal restringir-les. El contingut de purines de les verdures és generalment més baix que el dels aliments d'origen animal, com ara desposseries, marisc i brou. No obstant això, el contingut de purines d'algunes verdures no és baix, com llenties, espàrrecs, algues, brots de soja, etc. reduir el nombre i la quantitat d'àpats durant el període de remissió. Concepció errònia 2: la soja té un alt contingut de purines, de manera que els pacients amb gota no poden menjar productes de soja. El contingut de purines dels fesols secs (soja, mongetes negres, mongetes, mongetes vermelles, etc.) és realment relativament elevat, però com que les purines solubles en aigua es perden durant el processament, quan la soja es transforma en tofu i pell de tofu, el seu contingut de purines disminueix significativament. Durant el període de remissió de la gota, està bé consumir una quantitat moderada de productes de soja. L'ordre recomanat de triar els fesols i els productes de soja és el tofu, el tofu sec, la llet de soja i els fesols sencers. Concepció errònia 3: la cervesa conté molta purina i beure altres alcohols no té cap efecte sobre l'àcid úric. El component principal de l'alcohol és l'etanol, que pot provocar l'acumulació d'àcid làctic i cossos cetònics al cos, inhibint competitivament l'excreció d'àcid úric, per tant, beure massa alhora pot augmentar l'àcid úric en sang i provocar atacs de gota. Mentre beu alcohol amb regularitat, ja sigui cervesa, vi blanc o vi negre, accelerarà la síntesi de purines, provocant una hiperuricèmia i un augment de l'excreció d'àcid úric. Per tant, es recomana als pacients amb gota que es mantinguin allunyats de l'alcohol. |
<<: Com tracta l'acne Purslane?
>>: Quin tipus de licor has de beure en un banquet de noces per tenir un bon matrimoni
El son és una mesura de manteniment molt importan...
Quin és el lloc web d'EOG Energy? EOG Resource...
Què és el lloc web de l'ACM? L'Associació ...
Sovint sento opressió al pit i dificultat per res...
Quin és el lloc web de la Northwestern University?...
Moltes persones que ens envolten pateixen una mal...
El raïm és una fruita habitual a la vida diària. ...
Què és Redfin Home Sales Network? Redfin és una em...
El dolor abdominal és un símptoma amb el que trob...
A totes les dones s'estimen molt la bellesa, ...
L'òxid de zinc és molt estimat per la gent pe...
"Tapar-se a la primavera i mantenir el fred ...
A l'estiu, tothom porta sabatilles Després de...
La causa més freqüent de dolor lumbar i a les cam...
Si no tens setanta o vuitanta i les teves dents c...