El raïm és una fruita habitual a la vida diària i és estimada per la gent pel seu gust agredolç. Però es pot menjar la pell del raïm? Aquest problema sempre ha molestat a la gent perquè la pell del raïm és molt difícil de pelar. De fet, la pell del raïm és comestible És rica en antocianes, que poden protegir la salut cardiovascular de les persones, però s'ha de rentar bé abans de menjar. 1. Es pot menjar la pell del raïm. La pell del raïm és més estreta que la del raïm, està molt estretament vinculada a la polpa del raïm i, per tant, quan mengem raïm, ens la mengem sovint. Al mateix temps, menjar pells de raïm és un bon moment per complementar la nutrició. Les closques de raïm són riques en antocianes, que són substàncies amb fortes propietats antioxidants que poden protegir la nostra salut cardiovascular, resistir l'envelliment i tenir bons beneficis per a la salut. No obstant això, menjar pells de raïm també té alguns efectes secundaris. El major problema són, per descomptat, els residus de pesticides a la pela, i és probable que els pesticides queden a la superfície de la pell, per tant, cal rentar-los amb l'aigua de la pell s'eliminen completament, en cas contrari, menjar pells de raïm només causarà danys a la vostra salut. Una altra cosa dolenta de les pells del raïm és l'àcid tànnic, que es combina amb la proteïna per formar una proteïna de l'àcid tànnic, que és difícil de digerir i pot provocar restrenyiment. 2. Com rentar el raïm de manera neta Hem esmentat més amunt que el més important a resoldre quan es menja les pells del raïm és rentar-los net, perquè els residus de pesticides s'adheriran a les pells del raïm, el dany al cos serà evident, així que és important rentar-los. Com es pot rentar el raïm realment net? En primer lloc, abans de rentar el raïm, heu d'utilitzar unes tisores per tallar amb cura la unió de la tija del raïm i la fruita. Això evitarà que les branques dures perforin altres raïms en rentar i fregar el raïm i evitar que les aigües residuals contaminin la polpa del raïm. En segon lloc, a l'hora de rentar el raïm, el millor és afegir una mica de farina o sal per remullar-los i rentar-los, per eliminar bacteris i pesticides residuals de la pell. El mètode és molt senzill, afegiu una quantitat adequada de farina o sal a un recipient d'aigua neta, aboqueu-hi el raïm, deixeu-ho en remull una estona i després remeneu-los en una direcció per rentar-los més nets. Després de rentar el raïm, hi ha d'haver molta aigua. També podeu preparar una tovallola neta i seca, col·locar-la sota un tamís, abocar-hi el raïm, aproximadament el gruix d'una capa de raïm a la vegada, agafar el tamís amb les dues mans i agitar-lo perquè l'aigua residual es pugui rentar. |
<<: Com aplicar compreses per a les lesions per caigudes, dos mètodes principals de tractament
>>: Què menjar per a l'opacitat del vitri als ulls Resulta que aquests aliments són els millors?
Quin és el lloc web de Black Hound Cake Shop? Blac...
Què és el lloc web de vídeos divertits de Funny Or...
La gent comença a entrar en contacte amb els llib...
L'escaldat per l'aigua és un símptoma hab...
Quan hi ha taques d'oli a la roba, hi ha molt...
Les articulacions dels dits són molt flexibles i ...
Els ganglis limfàtics submandibulars inflamats i ...
Hi ha molts dolors locals a la vida, com ara les ...
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...
La fertilitat ha de ser el que més importa a toth...
Què és la Universitat de Twente? La Universitat de...
És molt incòmode tenir butllofes a la boca, per l...
Què és el lloc web dels Montreal Canadiens? Els Mo...
Els probiòtics no volen dir el que suggereix la p...
L'epilèpsia és una malaltia crònica del cerve...