A la vida diària, hi ha moltes raons que poden fer que les persones experimentin símptomes de dolor corporal, però com podem alleujar el dolor corporal? La majoria de la gent no ho entén realment. De fet, hi ha tres maneres d'alleujar el dolor a tot el cos. La primera manera d'alleujar el dolor a tot el cos és regular la melsa i l'estómac. 1. Quina és la causa dels dolors corporals? A la medicina tradicional xinesa, es creu que els dolors corporals són causats per una disfunció de la melsa i l'estómac. Si no podem digerir i metabolitzar els nutrients dels aliments quan mengem, no podrem excretar substàncies àcides del cos, de manera que aquestes substàncies àcides ens faran sentir dolors per tot el cos. La medicina occidental creu que aquest fenomen subsalut és una constitució àcida. Si s'acumulen massa substàncies àcides al cos humà, provocarà danys al cos. Les persones que tenen un valor de pH entre 7,35 i 7,45 tenen una constitució alcalina, però aquest grup de persones només representa al voltant del 10% del valor de pH de la majoria de les persones és inferior a 7,35, i el seu cos es troba en un estat subsalubre entre la salut i la malaltia, és a dir, tenen una constitució àcida. Aquest líquid corporal àcid fa que les nostres cèl·lules perdin la seva activitat i nutrients com si estiguessin remullades en aigua àcida. A més de fer que el nostre cos estigui incòmode a causa de la desnutrició, també afecta el coeficient intel·lectual, més símptomes com ara pèrdua de memòria, disminució de la capacitat de pensament, neurastènia i moltes malalties. 2. Mètodes de mitigació Per tant, amics que estan adolorits per tot arreu, si voleu desfer-vos del problema del malestar físic, hauríeu de partir dels tres aspectes següents: 1) Regular la melsa i l'estómac, millorar la seva funció metabòlica i excretar les substàncies àcides dels aliments a temps. 2) Reduir la ingesta d'aliments àcids, com ara arròs refinat, farina blanca, sucre blanc, cacauet, pollastre, ànec, peix, gambes, ous, alcohol, marisc, etc. Que els aliments siguin àcids o alcalins no ve determinat pel gust, sinó que depèn dels tipus i quantitats d'elements continguts en l'aliment. Mitjançant l'ús del mètode de combustió i mesurant la solució d'aigua de cendres residuals, es pot determinar l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments. En termes generals, els aliments àcids es refereixen als aliments que contenen sals inorgàniques que poden formar àcids en el cos humà, com el fòsfor, el sofre, el clor i altres elements, que poden fer que els fluids corporals semblin àcids. 3) Menja aliments alcalins (aliments que formen sals inorgàniques alcalines al cos, com els aliments dominats per elements com el calci, el sodi, el potassi, el ferro i el magnesi, que poden fer alcalins els fluids corporals) per neutralitzar l'aigua àcida del cos i millorar el valor del pH de la sang. |
<<: Què causa la descamació dels llavis?
>>: Quins són els símptomes de la malaltia del son?
Els medicaments són molt comuns a la nostra vida ...
Tot i que els productes hormonals poden alleujar ...
Hi ha alguns aspectes de la promoció mútua i la m...
El mal alè és un problema oral que molesta molt a...
Què és el lloc web dels European Transnational Mus...
Quin és el lloc web de Notícies de la indústria qu...
En general, poca gent presta atenció a les seves ...
Menja caquis vermells durant la baixada de gelade...
Els batecs prematurs poden fer que el cor batega ...
Què és Helicobacter pylori? Crec que, a part del ...
El te d'arròs fregit és un te molt bo per a l...
Ara cada cop hi ha més famílies que només tenen u...
Potser molts homes estan especialment disgustats ...
Que l'estómac funcioni amb normalitat o no de...
Saps que la funció de la "saliva" és pr...