Fa un temps, va aparèixer un rumor a Internet que el fil de carn està fet de cotó. De fet, l'ingredient principal del fil de carn són els productes carnis, els més habituals són la carn de porc, la carn de vedella, etc. Això es deu principalment al fet que quan el fil de carn entra en contacte amb l'aigua, les seves fibres musculars s'expandeixen gradualment, donant lloc a aquest fenomen. Per què el fil de carn es torna blanc després del rentat? Per què el fil de carn s'assembla al cotó després de rentar-se el fil de carn es torna com un floc i com el cotó després del rentat, però no vol dir que sigui de cotó. El fil de carn és un producte carni cuit elaborat a partir de carn magra de bestiar i aus, que s'elabora retallant, tallant, bullint, desnatant, condimentant, recollint sopa, sofregit i fregant perquè les fibres musculars siguin esponjoses i floculentes. La carn com ara porc, vedella, pollastre, peix, conill, oca i ànec es pot utilitzar per fer fil de carn. És precisament perquè l'essència del fil de carn és una mena de fibra muscular que, després del rentat, aquests "filaments musculars" tenen forma de fils, i no és d'estranyar que semblin fil de cotó quan es pessiguen. Com distingir l'autenticitat del fil de carn Color: el fil de carn elaborat amb mètodes tradicionals és marró clar, brillant, de color uniforme i consistent per dins i per fora, mentre que el fil de carn amb pols de carn afegit és blanc per dins i fosc per fora. Sensació: el fil de carn d'alta qualitat és elàstic, solt i té fibres evidents, mentre que el fil de carn amb additius té més pols. Sabor: el fil de carn d'alta qualitat té un aroma natural de carn, mentre que el fil de carn amb ingredients afegits té un sabor d'essència. Aigua: el mètode més senzill i brutal és posar fil de carn d'alta qualitat a l'aigua, i l'aigua romandrà clara, no tèrbola, però si el fil de carn s'adultera, l'aigua es tornarà tèrbol ràpidament un cop entri a l'aigua. Com fer fil de carn a casa Ingredients: carn magra de porc (o pit de pollastre), ceba, gingebre, vi de cuina, salsa de soja, sucre, etc. mètode: 1. Rentar la carn i tallar-la a trossos d'uns 5cm de llarg i 3cm d'ample 2. Afegiu aigua freda a l'olla, poseu-hi la carn de porc i traieu la sang 3. Afegiu la ceba, el gingebre, el vi de cocció, etc. i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora fins que la carn es pugui perforar fàcilment amb escuradents. 4. Deixeu refredar la carn cuita de manera natural, poseu-la en una bossa de conservació i tritureu-la a trossos amb un corró. 5. Afegiu-hi una mica d'oli a una paella, afegiu-hi la carn de porc ratllada, la sal, la salsa de soja i una mica de sucre a foc lent, barregeu-ho bé i seguiu remenant fins que la carn de porc tallada quedi cruixent i la superfície estigui daurada. |
<<: Quina és la raó per la qual tot el cos està solt?
>>: Què passa si remulleu el fil de carn amb aigua?
Quina diferència hi ha entre el centre nerviós i ...
Si la femta és marró, no es pot ignorar, és clar,...
Amb el canvi de les estacions, el clima sembla es...
El raspall de dents elèctric no és estrany a la n...
Quan la salut humana està amenaçada, sovint es ma...
L'aigua que bevem a la nostra vida diària té ...
Els càlculs urinaris són una malaltia comuna a la...
Les taques de sang a la roba són força habituals ...
L'astragal és un material medicinal xinès mol...
El sucre blanc és un cristall produït a través de...
La mala higiene dental diària i els mals hàbits d...
Moltes persones han experimentat l'embriagues...
Quin és el lloc web de l'Hospital Khoo Teck Pu...
Per a les persones que porten ulleres de miopia, ...
Clínicament, Zuzhudasi té un molt bon efecte d...