Avui dia, tots fem servir arrosseres i arrosseres elèctriques a les nostres vides. Les arrosseres i arrosseres elèctriques tenen una funció de programar la cocció, de manera que a molta gent li agrada posar arròs i aigua al vespre i triar la funció de programació, perquè puguin menjar arròs calent l'endemà. Tanmateix, si de vegades no domineu bé aquesta funció, l'arròs pot ser massa tou. Ara parlem de si hi ha cap dany en configurar el temporitzador de cocció de farinetes de l'olla d'arròs. 1. Com utilitzar la funció de reserva de cuina Mesureu una tassa d'arròs amb una tassa de mesura i rentar l'arròs. Afegiu aigua a la marca 1. Obriu la tapa de l'olla original i substituïu-la per una tapa antidesbordament perquè les farinetes d'arròs puguin continuar bullint quan s'escalfen l'endemà. Estableix el temps de cocció original de l'olla d'arròs a les 7:30 (el farinet comença a cuinar-se a les 6:30) i configura el temporitzador perquè s'apagui a les 7:00. El temps real de cocció és de 30 minuts. Em vaig llevar a les 7:10 i les farinetes d'arròs ja estava cuita. Traieu la tapa, serviu les farinetes i comenceu a menjar. 2. Notes: 1. Configureu l'olla d'arròs real per començar a cuinar farinetes (el temps programat menys una hora) i l'endoll del temporitzador electrònic per acabar el temps, i podeu cuinar una varietat de farinetes d'arròs diferents. 2. Les olles d'arròs amb piles incorporades i funcions de rellotge són molt convenients per establir els horaris de les cites, com les arrosseres Panasonic. Els comptes enrere ordinaris requereixen un càlcul acurat. 3. El temps de cocció real és similar al temps per cuinar les farinetes ara. Si coeu les farinetes manualment, podeu registrar la quantitat d'arròs i aigua que necessiteu, així com el temps que us convingui. 3. Hi ha algun mal fer farinetes amb cita prèvia? 1. Fes una cita per cuinar farinetes i remullar les mongetes amb antelació per fer llet de soja no provocarà pèrdua de nutrients. Perquè després d'haver posat en remull durant unes hores els cereals integrals i les mongetes, es reduiran les substàncies que dificulten l'absorció dels nutrients, facilitant la seva digestió i absorció. Tanmateix, quan la temperatura és relativament alta, el remull durant diverses hores pot provocar fàcilment un creixement bacterià excessiu. Encara que els bacteris es poden matar després de cuinar, el sabor es veurà afectat. Per tant, a temperatura ambient, el temps de remull no ha de superar les 3 hores. 2. A més, tant si utilitzeu una olla normal, una olla d'arròs elèctrica o una olla elèctrica a pressió per cuinar farinetes, té poc efecte sobre els nutrients de les farinetes. Però cal tenir en compte que si utilitzeu una olla elèctrica o una olla de cuina lenta per cuinar farinetes, és millor no deixar-les durant la nit, en cas contrari provocarà la pèrdua de vitamines del grup B. |
<<: La teràpia ultrasònica és perjudicial per al cos?
>>: Hi ha riscos per als donants de trasplantament de medul·la òssia?
Què és la Universitat de Durham? La Universitat de...
A molta gent els agrada beure sucs de fruita, esp...
Quina és la web de Dacia Motors? Dacia és un coneg...
La trombosi cerebral és una malaltia cerebrovascu...
Què és el lloc web de la Ryder Cup? La Ryder Cup é...
Si tens ambliopia, no tindrà gaire impacte en la ...
Les persones modernes estan sota una gran pressió...
Què és el lloc web de Woody Allen? Aquest lloc web...
Jin Jun Mei és un te negre molt bo, especialment ...
L'ènema de cafè no és estrany a les persones ...
L'asma bronquial pot provocar atacs repetits,...
Potser per factors com l'estrès de la vida, a...
Què és GigaOM? GigaOM és un bloc de mitjans de com...
La vacuna DTP és una de les vacunes que han de re...
El malestar gastrointestinal és molt incòmode, i ...