Es pot substituir el vi de cuina per un vi blanc

Es pot substituir el vi de cuina per un vi blanc

Sovint ens trobem amb el vi de cuina i el vi blanc a la nostra vida diària. Moltes persones es trobaran amb la situació en què no hi ha vi per cuinar. Aleshores, hi haurà alguna diferència si s'utilitza vi blanc en comptes de vi de cuina? Hi ha alguna manera correcta d'utilitzar vi blanc i vi de cuina en comptes de l'altre?

El vi utilitzat per cuinar s'anomena col·lectivament "vi de cuina", que inclou principalment vi d'arròs, Fenjiu, etc. Conté aminoàcids, sucres, àcids orgànics i múltiples vitamines. És ric en nutrients, pot eliminar l'olor de peix i carn, augmentar l'aroma dels plats i ajudar a que diversos sabors com el salat i el dolç penetrin completament en els plats. Algunes famílies utilitzen vi blanc quan es cuina el vi fora de casa. Des del punt de vista nutricional, això no és aconsellable.

Cuinar el vi pot eliminar l'olor de peix i millorar el sabor perquè conté una certa quantitat d'etanol (al voltant d'un 15%), que és altament volàtil i té una gran permeabilitat. Quan s'utilitza, el vi de cuina pot penetrar ràpidament a les matèries primeres. Les substàncies de peix de la carn es dissolen per l'etanol i s'evaporen junts. Quan es cuina la carn, afegiu una quantitat adequada de vi de cuina després de l'escalfament, pot produir esterificació amb el greix dissolt per produir èsters i altres substàncies aromàtiques, que poden fer que els plats desprenguin una aroma rica i millorin la frescor i el sabor. Al mateix temps, els sucres, aminoàcids i èsters continguts en el propi vi de cuina també poden millorar l'aroma i el sabor. A més, afegir una mica de vi de cuina quan es cuina verdures de fulla verda pot protegir la clorofil·la i fer que el plat acabat sigui verd, agradable a la vista, brillant i bonic.

A alguns amics els agrada fer servir cervesa en comptes de cuinar vi, cosa que també està malament. Perquè la concentració d'alcohol de la cervesa és generalment només del 3% al 5%, i una gran part és gas de diòxid de carboni. El diòxid de carboni és molt volàtil, sobretot quan s'escalfa. Si s'afegeix cervesa al plat durant la cocció, l'alcohol s'evaporarà abans de dissoldre l'olor de peix i, per descomptat, no aconseguirà l'efecte d'eliminar l'olor de peix i la greix.

<<:  Símptomes i tractament de la intoxicació per metanol

>>:  Quins són els 6 símptomes de la malaltia cerebrovascular?

Recomanar articles

Quins són els símptomes de l'amigdalitis aguda?

Les amígdales són petits trossos de greix que tot...

Quina és la raó de la baixa T3 lliure?

El primer que vull explicar-vos és que la T3 lliu...

Com fer la fumigació de fosfur d'alumini?

A la vida moderna, es produeixen cada cop més pro...

Otitis mitjana, perforació del timpà, símptomes i tractament

L'otitis mitjana és molt freqüent en la pràct...

Què causa els mals de cap, de queixals i d'ulls?

La condició física es pot veure a partir d'un...

Bibigo_Que tal Bibigo? Bibigo_Bibigo ressenyes i informació del lloc web

Bibigo_Què és Bibigo? Bibigo (비비고) és una marca de...

Com utilitzar la verdolaga per tractar les taques blanques

Les taques blanques també s'anomenen vitilige...

Quins són els beneficis del te durant la nit?

Tots els xinesos tenen el costum de beure te per ...

Com tractar els vòmits de bilis després de beure

Beure és una part indispensable de les nostres in...

La grip gastrointestinal és contagiosa?

Però tothom està familiaritzat amb els refredats ...

Com tractar l'adormiment als peus?

A la vida real, l'entumiment als peus és una ...

Per què em fa mal a prop de l'orella quan mastego?

Una causa comuna de dolor a prop de l'orella ...