Sovint ens trobem amb el vi de cuina i el vi blanc a la nostra vida diària. Moltes persones es trobaran amb la situació en què no hi ha vi per cuinar. Aleshores, hi haurà alguna diferència si s'utilitza vi blanc en comptes de vi de cuina? Hi ha alguna manera correcta d'utilitzar vi blanc i vi de cuina en comptes de l'altre? El vi utilitzat per cuinar s'anomena col·lectivament "vi de cuina", que inclou principalment vi d'arròs, Fenjiu, etc. Conté aminoàcids, sucres, àcids orgànics i múltiples vitamines. És ric en nutrients, pot eliminar l'olor de peix i carn, augmentar l'aroma dels plats i ajudar a que diversos sabors com el salat i el dolç penetrin completament en els plats. Algunes famílies utilitzen vi blanc quan es cuina el vi fora de casa. Des del punt de vista nutricional, això no és aconsellable. Cuinar el vi pot eliminar l'olor de peix i millorar el sabor perquè conté una certa quantitat d'etanol (al voltant d'un 15%), que és altament volàtil i té una gran permeabilitat. Quan s'utilitza, el vi de cuina pot penetrar ràpidament a les matèries primeres. Les substàncies de peix de la carn es dissolen per l'etanol i s'evaporen junts. Quan es cuina la carn, afegiu una quantitat adequada de vi de cuina després de l'escalfament, pot produir esterificació amb el greix dissolt per produir èsters i altres substàncies aromàtiques, que poden fer que els plats desprenguin una aroma rica i millorin la frescor i el sabor. Al mateix temps, els sucres, aminoàcids i èsters continguts en el propi vi de cuina també poden millorar l'aroma i el sabor. A més, afegir una mica de vi de cuina quan es cuina verdures de fulla verda pot protegir la clorofil·la i fer que el plat acabat sigui verd, agradable a la vista, brillant i bonic. A alguns amics els agrada fer servir cervesa en comptes de cuinar vi, cosa que també està malament. Perquè la concentració d'alcohol de la cervesa és generalment només del 3% al 5%, i una gran part és gas de diòxid de carboni. El diòxid de carboni és molt volàtil, sobretot quan s'escalfa. Si s'afegeix cervesa al plat durant la cocció, l'alcohol s'evaporarà abans de dissoldre l'olor de peix i, per descomptat, no aconseguirà l'efecte d'eliminar l'olor de peix i la greix. |
<<: Símptomes i tractament de la intoxicació per metanol
>>: Quins són els 6 símptomes de la malaltia cerebrovascular?
Què és Cameco? Cameco Corporation és un dels produ...
Què és Dubai China Network? Dubai Chinese Network ...
Si accidentalment us rasqueu la cara, heu de pres...
Què és el lloc web de Evening News? Iltalehti és e...
Fa molt de temps, cada vegada que teníem una tos,...
Hem de menjar llavors de lotus a la nostra vida d...
La infecció urinària és una malaltia que patirà m...
A la nostra vida diària, tothom es trobarà amb in...
Moltes persones han tingut aquesta experiència: q...
L'àcid gàstric és un fenomen comú a la vida M...
Què és el lloc web de la Universitat de Porto? La ...
Què és el lloc web de Bristol-Myers Squibb? Bristo...
Els ulls són relativament fràgils, de manera que ...
La nitroglicerina és un líquid groc i un producte...
Alguns amics poden tenir càries, que és un proble...