Es pot substituir el vi de cuina per un vi blanc

Es pot substituir el vi de cuina per un vi blanc

Sovint ens trobem amb el vi de cuina i el vi blanc a la nostra vida diària. Moltes persones es trobaran amb la situació en què no hi ha vi per cuinar. Aleshores, hi haurà alguna diferència si s'utilitza vi blanc en comptes de vi de cuina? Hi ha alguna manera correcta d'utilitzar vi blanc i vi de cuina en comptes de l'altre?

El vi utilitzat per cuinar s'anomena col·lectivament "vi de cuina", que inclou principalment vi d'arròs, Fenjiu, etc. Conté aminoàcids, sucres, àcids orgànics i múltiples vitamines. És ric en nutrients, pot eliminar l'olor de peix i carn, augmentar l'aroma dels plats i ajudar a que diversos sabors com el salat i el dolç penetrin completament en els plats. Algunes famílies utilitzen vi blanc quan es cuina el vi fora de casa. Des del punt de vista nutricional, això no és aconsellable.

Cuinar el vi pot eliminar l'olor de peix i millorar el sabor perquè conté una certa quantitat d'etanol (al voltant d'un 15%), que és altament volàtil i té una gran permeabilitat. Quan s'utilitza, el vi de cuina pot penetrar ràpidament a les matèries primeres. Les substàncies de peix de la carn es dissolen per l'etanol i s'evaporen junts. Quan es cuina la carn, afegiu una quantitat adequada de vi de cuina després de l'escalfament, pot produir esterificació amb el greix dissolt per produir èsters i altres substàncies aromàtiques, que poden fer que els plats desprenguin una aroma rica i millorin la frescor i el sabor. Al mateix temps, els sucres, aminoàcids i èsters continguts en el propi vi de cuina també poden millorar l'aroma i el sabor. A més, afegir una mica de vi de cuina quan es cuina verdures de fulla verda pot protegir la clorofil·la i fer que el plat acabat sigui verd, agradable a la vista, brillant i bonic.

A alguns amics els agrada fer servir cervesa en comptes de cuinar vi, cosa que també està malament. Perquè la concentració d'alcohol de la cervesa és generalment només del 3% al 5%, i una gran part és gas de diòxid de carboni. El diòxid de carboni és molt volàtil, sobretot quan s'escalfa. Si s'afegeix cervesa al plat durant la cocció, l'alcohol s'evaporarà abans de dissoldre l'olor de peix i, per descomptat, no aconseguirà l'efecte d'eliminar l'olor de peix i la greix.

<<:  Símptomes i tractament de la intoxicació per metanol

>>:  Quins són els 6 símptomes de la malaltia cerebrovascular?

Recomanar articles

L'efecte de cuinar junts el mill, les mongetes mungo i els dàtils vermells

Avui en dia, les persones són més conscients de l...

Què és la infecció per Mycoplasma pneumoniae?

La infecció per Mycoplasma pneumoniae és generalm...

Grans darrere de les orelles

Els nens sovint endevinen endevinalles: un cap de...

Es pot utilitzar aigua amb sofre per banyar-se?

L'aigua de sofre té un cert efecte bactericid...

Què tal Running Man? Ressenya de l'home corrent i informació del lloc web

Què és Running Man? "Running Man" (런닝맨) ...

Quines són les precaucions per al massatge ocular?

A la vida, els problemes de pell dels ulls són fo...

Aneu amb compte si creixes després dels 20 anys

Amb la popularitat de la pel·lícula "If You ...

És bo menjar peix quan es refreda la calor del vent?

El peix no només és deliciós, sinó que també té u...

Tractament de seqüeles de correcció de visió làser

A la vida diària, molts amics utilitzen làser per...