La mostassa és un ingredient comú que es pot utilitzar per fer molts aliments deliciosos que fan que la gent salivi. La mostassa té un valor nutricional extremadament alt, pot prevenir les càries, prevenir el càncer, augmentar la gana, desintoxicar i embellir la pell. 1. El paper de la mostassa Veiem mostassa a molts televisors i la majoria de la gent l'utilitza en plats gourmet. Llavors, saps què fa la mostassa Si no ho saps, mirem-ho junts? 1. Prevenir les càries L'ingredient principal de la mostassa que la fa picant és l'isotiocianat, una pasta de dents natural. 2. Prevenir el càncer L'isotiocianat de la mostassa és una substància natural contra el càncer El consum a llarg termini pot prevenir eficaçment l'aparició del càncer. 3. Té l'efecte de millorar la gana i la digestió La mostassa té un gust picant molt fort, i aquest picant pot afavorir la secreció de suc gàstric, augmentant així la nostra gana. 4. Desintoxicació La mostassa té una alta funció desintoxicant. 5. Ajuda amb l'asma L'isotiocianat de la mostassa també és eficaç com a tractament auxiliar per a l'asma. 6. Prevenció de tres màxims La mostassa també té l'efecte de prevenir la hiperlipèmia, la hipertensió, les malalties del cor i reduir la viscositat de la sang. 7. Beneficis de bellesa A més dels efectes anteriors, la mostassa també té l'efecte d'embellir i agradar la vista. 2. Consells per menjar mostassa 1. Quan mengeu mostassa, no us apresseu massa i no exhaleu en empassar-la, exhaleu lentament pel nas i la boca alhora, perquè no s'ofegui massa. 2. Afegir una mica de sucre o vinagre a la mostassa pot amortir el picant i millorar el sabor de la mostassa i dels aliments. 3. Com menjar mostassa 1. El sushi, el sashimi, el marisc i altres aliments es poden menjar amb mostassa, que no només augmenta el sabor sinó que també mata els bacteris i elimina l'olor de peix. 2. La mostassa i la salsa de soja tenen un paper important a la cuina japonesa Es poden menjar juntament amb diversos aliments com els calamars bullits i les mandonguilles. 3. Després de preparar la mostassa, afegiu-hi vinagre i oli de sèsam, i submergiu-hi les boles de massa. Té un gust excel·lent i augmentarà molt la gana. 4. Quan es mengen plats greixosos, beure una mica de vinagre de mostassa (mostasta i vinagre) de tant en tant és també molt apetitós, refrescant i greixós! 5. Cuineu els fideus o fideus, refredeu-los, talleu-los a trossos llargs, barregeu la mostassa, el vinagre, l'oli de sèsam, la sal i la pasta de sèsam, afegiu-hi l'all picat, i també podeu afegir-hi espinacs o cogombres en trossos, i barrejar-los és un plat excel·lent per acompanyar el vi o com a aperitiu. |
<<: Què fer si els teus ulls tenen contusions? Diferents situacions tenen diferents tractaments?
>>: Com tractar la queratitis viral
Crec que després d'un dia de treball dur, tot...
El quars rutilat de coure és un element extremada...
El punt de Taixi és un punt d'acupuntura darr...
La salut intestinal és el més important del cos, ...
La nostra sang circula constantment pel cos, i no...
Quin és el lloc web de Singapore Post Bank? POSB B...
La por a la foscor és una debilitat de moltes per...
Quina és la pàgina web del club de futbol Legia Va...
Els probiòtics no volen dir el que suggereix la p...
Hi ha molts tipus de tints de cabell a les nostre...
Per descomptat, hem de parar atenció al valor nor...
La tortuga Hawksbill és un dels materials de joie...
Què és HMD Global? HMD Global (HMD per abreujar) é...
Els refredats són malalties comunes. Els refredat...
Crec que tothom ha sentit parlar dels efectes noc...