L'arrel de lotus és una delicadesa de la qual la gent no pot prescindir durant tot l'any. Per als aficionats a la cuina, hi ha moltes maneres de menjar l'arrel de lotus, a més de fer sopa, l'arrel de lotus també es pot sofregir o servir freda, i en moltes zones, l'arrel de lotus també té un efecte refrescant i calent. melsa i apetitós, i també pot aturar el sagnat i dispersar l'estasi de la sang. Té un bon efecte regulador del qi i la deficiència de sang i l'estancament de la sang. L'eficàcia i la funció de l'arrel de lotus 1. Elimina la calor i refreda la sang L'arrel de lotus és de naturalesa freda quan s'utilitza crua, i té l'efecte d'eliminar la calor i refredar la sang, i es pot utilitzar per tractar malalties febrils. 2. Laxant i antidiarreic, tonificant la melsa i estimulant la gana L'arrel de lotus conté proteïnes mucoses i fibra dietètica, que es poden combinar amb sals biliars del cos humà, colesterol i triglicèrids dels aliments, i excretar-los de les femtes, reduint així l'absorció de lípids. L'arrel de lotus desprèn una fragància única i també conté tanins, que tenen certs efectes en l'enfortiment de la melsa i l'aturada de la diarrea Pot augmentar la gana, afavorir la digestió, estimular la gana i enfortir l'estómac. Bo per a la falta de gana 3. Nodreix la sang i afavoreix el creixement muscular L'arrel de lotus té un alt valor nutricional i és rica en oligoelements com el ferro i el calci. També és rica en proteïnes vegetals, vitamines i midó. Per tant, la medicina xinesa l'anomena: "Pot nodrir el mig i l'esperit, i augmentar l'energia i la força". 4. Aturar el sagnat i alleujar l'estasi de la sang L'arrel de lotus conté una gran quantitat d'àcid tànic, que té l'efecte de restringir els vasos sanguinis i es pot utilitzar per aturar l'hemorràgia. L'arrel de lotus també pot refredar la sang i dispersar la sang. La medicina tradicional xinesa creu que pot aturar el sagnat sense deixar l'estasi de la sang, i és una excel·lent teràpia alimentària per a les malalties febrils de la sang. 5. Afavorir la secreció de llet Si les dones embarassades mengen més arrels de lotus, pot netejar l'estasi de la sang a l'abdomen i promoure la secreció de llet. La sopa d'arrel de lotus té un efecte per alleujar la tos. Beure el suc extret directament de l'arrel de lotus amb la pell pot tractar la tos severa. Com fer que l'arrel de lotus sigui deliciosa Llesques d'arrel de lotus fregides Ingredients: 400 grams d'arrel de lotus fresca, 1 pebrot vermell picat, 3 grams de sal, 3 grams de MSG, 2 cebes verdes, 3 grams d'oli de sèsam. Mètode: 1. Talleu l'arrel de lotus fresca a rodanxes fines i esbandiu amb aigua; 2. Traieu les llavors del pebrot vermell, aixafeu-lo i a daus; 3. Talleu les cebes verdes a cebes verdes picades; 4. Escaldeu les rodanxes d'arrel de lotus en aigua bullint durant 1 minut i traieu-les amb aigua freda i escorreu-les; 5. Poseu el wok al foc i escalfeu l'oli al 70%; 6. Afegiu les rodanxes d'arrel de lotus, el pebrot vermell tallat a daus i la sal i sofregiu-ho durant 2 minuts, afegiu-hi el MSG al gust i serviu-hi afegiu-hi oli de sèsam i espolvoreu amb ceba verde picada. Amanida d'arrel de lotus Ingredients: 400 grams d'arrel de lotus, 1 pera, 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd, una mica d'api de muntanya, 4 dàtils vermells, 1 cullerada de llavors de sèsam blanc, 1 tassa de farina d'arròs glutinoso, 1 tassa de suc de regalèssia, 1 cullerada de xile en pols, una mica de sal i una mica de sal. Mètode: 1. Barrejar la farina d'arròs glutinós amb una mica d'aigua i coure a foc lent fins que quedi espessa; 2. Pelem i cor les peres, tallem a tires, renteu els pebrots verds i vermells, traieu-ne les llavors i talleu-los a tires, traieu el cor dels dàtils vermells i talleu-los a tires, talleu l'api de muntanya a trossos petits, escalfeu-los i reserveu-los; 3. Rentar i treure els nusos de l'arrel de lotus, posar-lo en remull en vinagre durant uns 3 minuts i tallar-lo a rodanxes de 2-3 mm; Rentar i treure l'arrel de lotus 4. Poseu tots els ingredients en un bol gran, afegiu-hi l'aigua d'arròs glutinós, l'aigua de regalèssia, el xili en pols i la sal, barregeu bé i deixeu marinar fins que s'absorbeixin els sabors. Tabús de l'arrel de lotus 1. Les persones amb deficiència de melsa, estómac fred i propenses a la diarrea no haurien de menjar arrel de lotus crua. L'arrel de lotus crua és de naturalesa fresca i és bo que les persones amb el cos calent mengin unes llesques d'arrel de lotus crues. Tanmateix, per a les persones amb melsa i estómac deficients, o aquelles amb excrements fluixos, menjar aliments crus o freds és difícil de digerir i pot agreujar fàcilment els símptomes del refredat. 2. Eviteu utilitzar paelles de ferro per cuinar arrels de lotus L'arrel de lotus és rica en ferro, per la qual cosa és millor cuinar-la en estris de ceràmica o d'acer inoxidable, i evitar l'ús d'olles de ferro o alumini, en cas contrari es tornarà negra, es veurà lleig i afectarà la gana. El millor és cuinar amb estris de ceràmica o d'acer inoxidable. 3. L'arrel de lotus tallada no s'ha d'emmagatzemar directament Després de tallar l'arrel de lotus, s'ha de preparar immediatament. Com que la superfície tallada és fàcil d'ennegrer i podrir-se, no deixeu el producte sense acabar directament a l'interior, en lloc d'això, cobreixi la superfície tallada amb un embolcall de plàstic i guardeu-lo a la nevera. 4. La soja i les arrels de lotus no s'han de menjar junts Algunes persones els agrada afegir una mica de soja en guisar l'arrel de lotus amb carn, cosa que no és aconsellable. La soja és rica en ferro i no es pot menjar amb arrels de lotus riques en fibra, ja que la fibra afectarà l'absorció del ferro per part del cos. 5. Les dones embarassades no haurien de menjar arrel de lotus massa aviat L'arrel de lotus és especialment adequada per a gent gran, nens, dones, febles i malalts, i és especialment indicada per a pacients amb febre alta, vòmits de sang, hipertensió, malaltia hepàtica, pèrdua de gana, anèmia per deficiència de ferro i desnutrició. Tanmateix, com que l'arrel de lotus és de naturalesa fresca, no és adequat que les dones postpart la mengin massa aviat. Conclusió : l'arrel de lotus té molt valor comestible per a les dones postpart, també pot afavorir la secreció de llet. No obstant això, cal tenir en compte que les dones postpart no han de menjar arrel de lotus massa aviat, i no és aconsellable fer servir una paella de ferro quan es cuina l'arrel de lotus. Hi ha moltes maneres de cuinar l'arrel de lotus, però cal anar amb compte de no menjar-la amb soja, rave blanc i fetge de porc. |
<<: Quins són els efectes i les funcions del te verd de cítrics
>>: Quins són els efectes i les funcions de les llavors de meló?
Què és Comcast? Comcast és el proveïdor de televis...
Crec que tothom està familiaritzat amb Pueraria l...
Què és la Universitat de Rutgers? La Universitat d...
L'exercici adequat després dels àpats pot aju...
Quan una dona dóna a llum, els seus ossos de malu...
Què és el lloc web de Croatia Airlines? Croatia Ai...
L'esclerosi de l'artèria basilar és una m...
Moltes persones solen tenir grumolls al cos sense...
Els limfòcits són un tipus de glòbuls blancs rela...
Quina és la web de l'ESTB? ENST BRETAGNE (Écol...
Avui en dia, moltes persones han començat a centr...
La fibril·lació auricular és un tipus comú d'...
Què és Grenoble II? Université Pierre Mendès Franc...
El remull dels peus ha estat estimat per cada veg...
El sistema nerviós és una part important de la re...